Selçuklunun şampiyonları yetişiyor

Selçuklu Belediyespor Kulübü Tekvandocuları önümüzdeki aylarda yapılacak olan Türkiye şampiyonalarına hazırlanıyor

Selçuklu Belediyespor Kulübü Tekvandocuları önümüzdeki aylarda yapılacak olan Türkiye şampiyonalarına hazırlanıyor. Yaz spor okulu öğrencileri ise tatillerini en iyi şekilde değerlendirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Selçuklu Belediyespor Kulübünün en başarılı olduğu branşlar arasında yer alan tekvando da çalışmalar devam ediyor. Antrenör Ali Armağan, haftanın her gününde gündüz ve gece guruplarında bulunan sporcularla antrenman yapmayı sürdürdüklerini söyledi. Armağan, 23-29 Ağustos 2012 tarihlerinde Samsun da yapılacak olan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası için hazırların devam ettiğini ifade ederek, “Samsun da gerçekleştirilecek olan Yıldızlar Türkiye Şampiyonasına kulübümüzden 13 sporcu ile katılacağız. Şampiyonada başarılı sonuçlar alarak döneceğiz. Bu konuda inançlıyız ve elimizden geleni yapıyoruz. Ayrıca 4-9 Eylül tarihlerinde Kayseri de yapılacak olan minikler Türkiye şampiyonası için de hazırlanıyoruz. 13 sporcu ile mücadele edeceğimiz Kayseri de en iyi derecelere imza atmayı hedefliyoruz.  Bize her türlü desteği veren Kulüp Başkanımız Selçuk Aksoy ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

Öte yandan diğer branşlarda olduğu gibi tekvando branşında da yaz spor okullarında çalışmalar devam ediyor. Yaz spor okulu için tekvando branşına başvuru yapan ve çalışmalara katılan 120 sporcu kulübün lisanslı sporcuları ile uyum içerisinde spor yapıyor. Sporcular, dünya ve Avrupa şampiyonalarında bir çok başarıya imza atmış ağabeyi ve ablaları ile çalışmaktan oldukça memnun. Selçuklu Belediyespor Yaz spor okullarında yaz döneminde 120 sporcu eğitim yaparken, kulübün lisanslı sporcularından 35’i gündüz ve 70’i de gece antrenmanlarına devam ediyor. Tekvando eğitimleri Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu ile Dumlupınar Spor Salonlarında gerçekleştiriliyor.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri