Selçuklu'nun rakibi Pendikspor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. tur karşılaşmasında bugün Pendikspor ile karşı karşıya geliyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. tur karşılaşmasında bugün Pendikspor ile karşı karşıya geliyor. Büyükşehir Belyediyesi Atatürk Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma saat 14.30'da başlayacak. Karşılaşmayı Giresun bölgesi ulusan hakemlerinden Hasbi Dede yönetecek. Dede'nin yardımcılığını Fatih Doksanoğlu ve Kemal Şafak yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Göksel Kılıç. Önemli bir eksiği bulunmayan temsilcimizin tek hedefi evinde kazanarak tur atlamak ve ligdeki moralli görüntüsünü devam ettirmek. Yeni Malatyaspor ve Balıkesirspor beraberliği ile lige başlayan Anadolu Selçukluspor, 3. maçta Denizli Belediyespor'u 4-1 mağlup etti. Aldığı bu galibiyetle moral bulan Anadolu Selçukluspor, ligin de 5. sırasına kadar tırmandı.

Öte yandan yeşil-beyazlıların Pendikspor ile oynayacağı kupa maçını yönetecek olan orta hakem Hasbi Dede, temsilcimizin 4. kez maçında düdük çalacak. Geçtiğimiz yıllarda Konya Şekerspor adı ile mücadele eden ve bu sene yaptığı değişiklikle ligde Anadolu Selçukluspor olarak yer alan yeşil-beyazlılar, 2010 yılında Dede'nin yönettiği maçta Adana Demirspor ile 0-0 berabere kaldı. Dede, 2008 yılında Adanolu Selçukluspor'un 2 maçını yönetirken, temsilcimiz bu maçlarda bir beraberlik birde galibiyet aldı. Yeşil-beyazlılar, Maltepespor'u 2-0 mağlup ederken, MKA Kırıkkalespor ile 1-1 berabere kaldı.

Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Salih Eken, ligde şu ana kadar başarılı sonuçlar aldıklarını ve moralli olduklarını söyledi. Türkiye liglerinin bu sezon yeni simalarından olmalarına rağmen Kupa'da da gidebildikleri yere kadar gitmeyi hedeflediklerini ifade eden Eken; “Bugün Ziraat Türkiye Kupası'nda bu sezonun ilk maçına çıkacağız. Pendikspor ile karşılaşacağız. Ligle beraber kupada da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Bunun için iyi bir oyunla kazanarak Kızılcahamamspor maçı öncesinde moral bulmak istiyoruz. Bunu başaracağımıza inanıyorum. Ayrıca henüz yeni bir ekip olmamız nedeni ile içiresine gireceğimiz yoğun maç temposunun takıma faydalı olacağını düşünüyorum. İnşallah bugün ve hafta sonu bu iki önemli sınavdan anlımızın akı ile çıkarız” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri