Selçuklu’nun pedalları Denizli’de kürsüye çıktı

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından 24-26 Haziran tarihleri arasında Denizli de Bisiklet Yol Yarışları Türkiye Şampiyonası düzenlendi.

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından 24-26 Haziran tarihleri arasında Denizli de Bisiklet Yol Yarışları Türkiye Şampiyonası düzenlendi. Şampiyona bugün düzenlenecek olan büyükler yol yarışları ile sona erecek. Şampiyona 3 gün sürerken 9 kategoride 485 sporcu mücadele etti. İlk gün Pamukkale-Denizli parkurunda 24 km etapta pedal çeviren sporcular en iyi zamanı yakalayabilmek için mücadele etti. Yarışların ikinci gününde bisikletçiler İzmir-Ankara yolunda 61,6 km.lik mesafeyi iki tur yaparak koştular. Yarışlar büyükler kategorisinde gerçekleştirilecek olan 145,2 km uzun koşu ile sona erecek.

Yıldızlar kategorisinde A ve B takımları ile mücadele eden Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü takımı ise yarışlarda başarılı sonuçlar alarak takım halinde birinciliği kazandı. Mavi beyazlılarda Zamana karşı yarışlarda Yıldız A takımından Hikmet Erdoğan ikinci, Yıldız B takımından Fatih Bağcı üçüncü oldu. Yol yarışlarında ise Yıldız B takımından Fatih Bağcı üçüncülük alarak yarışları tamamladı.

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Yönetim Kurulu, Denizli de düzenlenen Türkiye Bisiklet Şampiyonasında başarılı sonuçlar alan ve takım halinde zirveye yerleşen sporcuları kutlayarak, teknik ekibi de teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri