Selçuklu’nun pedalları Alanya’da kürsüye çıktı

Türkiye Bisiklet Federasyonunun faaliyet programında yer alan 2. Ayak Puanlı Yol Yarışları Bisiklet Türkiye Şampiyonası 23-27 Mart 2016 tarihleri arasında Alanya’da gerçekleştirildi.

Türkiye Bisiklet Federasyonunun faaliyet programında yer alan 2. Ayak Puanlı Yol Yarışları Bisiklet Türkiye Şampiyonası 23-27 Mart 2016 tarihleri arasında Alanya’da gerçekleştirildi. Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Bisiklet takımı Şampiyonaya Yıldız A ve Yıldız B kategorilerinde sporcuları ile katıldı.

Yıldız A takımı ile zorlu bir parkura sahip olan ve sporcuları zorlayan Dimçayı bölgesinde koşulan etabı yarışa katılan 100 sporcunun yarısına yakına tamamlayamadı. Zorlu etap sona erdiğinde bitişe ulaşmayı başaran pedallar arasında bulunan Selçuklu Belediyesi takımından Fatih Bağcı zorlu etabı ikinci olarak tamamladı. Yarışların son gününde koşulan ve sporcuların ferdi olarak performanslarını gösteren kriteryum  yarışı ise Alanya merkezinde koşuldu. 100 aşkın sporcunun mücadele ettiği Yıldız A kategorisi yarışlarında Selçuklu Belediyesi takımı sporcularından Fatih Bağcı yarışı birinci sırada tamamlarken, Hakkı Çelikel yarışı üçüncü sırada tamamladı. Zorlu yarışları başarılı sonuçlarla bitiren sporcular Fatih Bağcı ve Hakkı Çelikel ile Selçuklu Belediyesi bisiklet takımı antrenörü Ümit Çokmen'i tebrik eden Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ziya Yalçınkaya, bisiklet takımının bu yıl bir çok başarıya imza atacağına inandığını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri