Selçuklu'nun keyfi kaçtı

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden anadolu Selçukluspor'da son haftalarda alınan kötü sonuçlar keyifleri kaçırdı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden anadolu Selçukluspor'da son haftalarda alınan kötü sonuçlar keyifleri kaçırdı. Sezona iyi bir başlangıç yaparak zirve yarışı içerisine giren yeşil-beyazlı ekip soh haftalarda yaşadığı puan kayıpları ile sıralamada orta sıralara kadar geriledi. Puan kayıpları ile birlikte sakatlıkların yaşanması ise moralleri bozdu. Abdullah Çoban'ın ardından Yaser Hacı Mustafaoğlu'nun da ilk yarıyı kapatması camiada şok etkisi yarattı. Anadolu Selçukluspor'da hafta sonu sahasında oynayacağı Çamlıdere Şekerspor maçı hazırlıklarına başladı. Çamlıdere maçının ilk antrenmanı Atatürk Stadyumu 2 No'lu sahada yapan yeşil-beyazlı ekipte sakatlığı nedeniyle ilk yarıyı kapatan Yaser Hacımustafaoğlu dışında tüm futbolcular katıldı. Tedavisine devam edilen Abdullah Çoban takımla yaptığı koşu çalışmasının ardından kendisine hazırlanan özel program dahilinde güçlendirme çalışmalarını sürdürdü. İnegölspor deplasmanın da oynanan müsabakada sonrasında belinden ağrıları bulunan Serbay Yağız ve alt adale çekmesi nedeniyle tedavi olan Uğur Bulut takımla çalışmada yer alırken uzun süren sakatlığının ardından Feyyaz Belen’de takım çalışmasına katıldı. Çamlıdere maçının ilk hazırlıklarını Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Soylu ve Torku Konyaspor yönetim kurulu eski üyelerinden Sefa Ortaç’ta izledi.

Eken 'İlk haftalardaki Selçuklu geri gelecek'

İnegölspor'a deplasmanda 2-1 yenilen Anadolu Selçukluspor'da, karşılaşmaya çok iyi başlayıp öne geçme şanslarını değerlendiremediklerini belirten teknik direktör Salih Eken “Amacımız bu hafta oynayacağımız karşılaşmada Çamlıdere Şekerspor’u yenerek eski kimliğimizi geri kazanmak” dedi İnegölspor karşılaşmasında takımın performansından ve mücadele gücünden memnun olduğun belirten teknik direktör Salih Eken “Rakibimizi sahaya kazanıp lider olmak için çıktı. Bir hafta öncesinden de kazanmış olmanın verdiği moralle oynadılar. Ancak maça iyi başlayan gol pozisyonları bulan ve değerlendiremeyen takım biz olduk. Bunları atabilseydik hak ettiğimiz üç puanı alacaktık. İkinci yarıda hakemin aut’a çıkan topta verdiği korner kararı ve ardından gelen gol tüm hesaplarımızı bozdu. Artık amacımız bu hafta kazanıp üç puan almak ve üç haftalık aradan sonra taraftarımızı mutlu etmek. Bu amaç için hazırlanıp o güzel günlerimize geri dönmek istiyoruz. Birkaç haftadır önemli eksiklerimiz var. Maç öncesi golcümüz Yaser’de sakatlandı ve ilk yarının kalan maçlarında bizimle olamayacak. Yaser çok farklı stili olan ve faydalı oyuncumuzdu. Onun olmayışı takım içinde bizi santrafor arayışına itti. Onun yerini oynayan arkadaşlarımızda verdiğimiz görevleri yerine getirdi ancak Yaser’in farklı bir stili var. Doğrusunu söylemek gerekirse eksikliğini hissettik. Takımın içinden kalan haftalar için yeni bir santrafor çıkarıp eksikliği kapatmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri