Selçuklu’nun hentbolcuları başarılı

Geçtiğimiz Hafta Didimde Türkiye Şampiyonu olan Küçük Erkekler Hentbol Takımının ardından bu hafta da Minik Erkekler Hentbol Takımı Alanyada yaptığı tüm müsabakaları kazandı. Selçuklu Belediyesi Minik Hentbol Takımı ağabeylerini aratmadı.

Geçtiğimiz hafta Türkiye Şampiyonu olan Küçük Erkekler Hentbol Takımının ardından bu hafta da Minik Hentbolcular Alanya’da yapılan Hentbol Şenliğinde 5’te 5 yaptılar. Turnuvanın ilk gününde Isparta Bahçelievler takımını 16-6 ile geçen Selçuklu Belediyespor Minik Hentbol Takımı ardından; Ankara Ted Koleji’ni 16-3, Antalya Gençlik Spor Kulübü takımını 14-7, Kastamonu Türk Telekom’u 11-5 ile geçtiler.

Turnuvanın son maçında ise Bursa Nilüfer Belediyespor ile karşılaşan Selçuklu Belediyespor Kulübü Hentbol takımı rakibi karşısında rahat bir oyun sergileyerek müsabakadan 16-6 galip ayrıldı. Miniklerin elde ettikleri bu sonuçlar Konya Hentbol camiasında sevinçle karşılandı. Toplam 18 takımın katıldığı Minikler Hentbol Şenliğinin son gününde Selçuklu Belediyespor Minik Hentbol takımı ödül töreninde kupasını aldı. Minik sporcuların maçlarda gösterdikleri performans ve elde ettikleri farklı galibiyetler şenliğe katılan tüm takım antrenör ve idarecilerinden de alkış aldı.
Hentbol Konya İl Temsilcisi Hasan Bakar elde edilen bu sonuçlarla  Selçuklu Belediyesinin iki hafta arayla Hentbol’da önemli başarılara imza attığını ve sağlam altyapıya sahip Selçuklu Belediyespor Kulübü’nün Hentbol’de önemli başarılar elde edeceğine inandıklarını söyledi. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise yayınladığı mesaj ile Minik Erkekler Hentbol Takımı sporcu, teknik heyet ve idarecilerini kutladı. Altay mesajında; “Daha fazla kişiye spor yaptırma ve spora başlama yaşını aşağıya çekme hedefi ile çalışan Selçuklu Belediyespor Kulübümüzün Minik Hentbol Takımı Alanya’da yapılan  2008-2009 Sezonu Minikler Hentbol Şenliğinde oynadığı tüm müsabakaları galibiyetle tamamlaması bizleri sevindirmiştir. Minik takımın elde ettiği bu başarı gelecek için umut vaat etmektedir. Tüm sporcularımızı ve emeği geçenleri tebrik ediyorum” dedi.
 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri