Selçuklu’nun gözü Play-Off’ta

Türkiye Basketbol 3. Ligi E gurubunda mücadele eden Selçuklu Belediyespor Basketbol takımı ligin son maçında deplasmanda Sakarya Büyükşehir Belediyesi takımını 69-67 yenerek ligi galibiyetle ve 4. sırada tamamlarken play off maçlarına katılmaya hak kazand

Türkiye Basketbol 3. Ligi E gurubunda mücadele eden Selçuklu Belediyespor Basketbol takımı ligin son maçında deplasmanda Sakarya Büyükşehir Belediyesi takımını 69-67 yenerek ligi galibiyetle ve 4. sırada tamamlarken play off maçlarına katılmaya hak kazandı.

Zorlu mücadeleyi takımın tüm oyuncularının olağanüstü katkısı ve çabası ile kazanmayı başaran Selçuklu Belediyesi güçlü rakibine karşı maç boyunca üstün olan taraftı. Sakarya maçında Selçuklu Belediyespor takımında Sait 21, Mustafa Ünlü 7, Sami 4, İbrahim 12, Emrah 10, Onur 12 ve Kağan Kaya 3 sayı ile takımı galibiyete taşıyan isimler oldu.

E gurubunda yer alan Selçuklu Belediyespor basketbol takımı fikstür gereği F gurubunun lideri ile karşılaşacak. F gurubunu lider olarak tamamlayan Kayseri temsilcisi Melikşah Üniversitesi takımı ile mücadele edecek olan mavi beyazlılar ilk maçı evinde oynayacak. Basketbol Federasyonu tarafından açıklamada Selçuklu Belediyespor takımı ile Melikşah Üniversitesi takımının mücadelesi 12 Nisan Cumartesi günü saat: 17:00 da Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda oynanacak. Karşılaşmanın rövanşı ise 18 Nisan Cuma veya 19 Nisan Cumartesi günü Kayseri de oynanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri