Selçuklu’dan tesis atağı

Konyaya önemli spor tesisleri kazandıran Selçuklu Belediyesi Olimpik yüzme havuzu ve velodromun yapılması için proje çalışmaları başladı.

Olimpik yüzme havuzu ve velodrom ile Konya’nın önemli bir ihtiyacı daha giderilmiş olacak. Spor altyapısı, 14 branşın yer aldığı Spor Kulübü, modern tesisleriyle Konya sporuna ve spor turizmine önemli katkıları olan Selçuklu Belediyesi bu çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. Selçuklu Belediyesi Konya’ya olimpik yüzme havuzu ve velodrom kazandırıyor.

Proje çalışmalarına başlanan olimpik yüzme havuzu ve velodrom inşası Konya’da heyecan ve memnuniyetle karşılanıyor. Proje ihalesini alan Çatkı Mimarlık firmasından gelen yetkililer, tesislerin inşa edileceği bölgede incelemelerde bulundu. Olimpik yüzme havuzları kompleksi; tramplen havuzu, tam olimpik havuz, yarı olimpik havuz ve çocuk havuzundan oluşuyor. Havuzların yanı sıra Velodrom da inşa edilecek. Velodromun orta pistinde ise tenis kortları ve voleybol sahaları yer alacak.
Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen, firma yetkilileri ile Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu ve Kongre Merkezinde bir araya gelerek görüş alış verişinde bulundu.
Olimpik yüzme havuzu ve Velodromun projesi için çalışmaların başladığını belirten Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen, kompleksin en kısa zamanda tamamlanarak hizmete sunulacağını ifade etti. Başkan Esen “Konya her alanda hizmetin en iyisine layıktır. Uluslararası Spor Salonu ve Kongre Merkezinin ardından Olimpik yüzme havuzu ve velodrom gibi bir proje ile Konya spor turizmine katkıyı amaçlıyoruz. Bu büyük proje kentimizde önemli bir eksikliği daha gidecek. Konya’mız için hayırlı olsun” dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri