Selçuklu’dan milli takıma antrenör

Amatör branşlarda aldığı başarılar ile adından söz ettiren Selçuklu Belediyespor milli takımlara sporcu kazandırmakla kalmıyor antrenörleri de gösterdikleri performanslardan dolayı davet alıyor.
 Son olarak Selçuklu Belediyespor tekvando kondisyon antrenörü Mehmet Özkan 5-12 temmuz tarihleri arasında Ankara’da yapılan Dünya Kupası Takımlar Tekvando Şampiyonası Milli Takım Hazırlık Kampına davet edildi. Özkan daha sonra Çin’de yapılacak Dünya Kupası Takımlar Tekvando Şampiyonası’na katılacak.
Böyle bir davetin kendisini gururlandırdığını söyleyen Mehmet Özkan milli takımın başarısı için  kendi bilgi ve tecrübelerini sporculara aktaracağını ve tekvandocuları en iyi şekilde şampiyonaya hazırlamak için elinden geleni yapacağını ifade etti. Özkan, “ Bu davet beni oldukça mutlu etti. Ben tekvando ve kondisyon antrenörüyüm.  Türkiye’de kondisyoner eksiği var. Milli takımlardan daveti bu nedenle aldığımı düşünüyorum. İnşallah bildiklerimi sporculara en iyi şekilde aktarmak istiyorum. Sporcuların başarılı olması için üzerime düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğim. Selçuklu Belediyespor olarak amatör branşlarda çok başarılıyız. Bu branşların çoğunda antrenör ve kondisyoner olarak görev yapmaktayım. Bu görevleri yürütürken ayrıca Selçuklu Belediyesi Kongre ve Spor Merkezi’nin tesis amiriyim. Çocuklarımızın spor yapması için elimizden gelen çalışmayı yapmaya çalışıyoruz. Bu konuda sayın başkanımız Uğur İbrahim Altay’ın büyük desteğini alıyoruz. Kendisi sporun önemini kavramış ve bunu dışarıya aşılamaya çalışan bir kişi. Bunu yaz spor okullarına verdiği önemden anlayabiliriz. Bize bu imkanları en iyi şekilde sağladığı için kendisine teşekkür ediyorum” dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri