Selçuklu'da yüzler gülüyor

Basketbol Bölgesel liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Basketbol takımı ligin 4. hafta mücadelesinde kendi sahasında Antalya Gençlik takımını konuk etti

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Basketbol ve futbol takımları rakiplerini yenerek haftayı galibiyetle kapattı. Basketbol takımı kendi sahasında Antalya Gençlik'i 57-52, Futbol takımı ise deplasmanda Beyşehir Belediyesi'yi 5-0 mağlup etti.

İLK YARIYI GERİDE KAPATTI

Basketbol Bölgesel liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Basketbol takımı ligin 4. hafta mücadelesinde kendi sahasında Antalya Gençlik takımını konuk etti. Karşılaşmaya istediği başlangıcı yapamayan ev sahibi takım savunmada etkisiz kalırken hücumda sayı üretmekte zorlandı. Şanssızlığını kırmakta zorlanan Selçuklu Belediyesi maçın birinci periyodunu 16-13, ilk yarıyı ise 29-19 geride kapattı.Karşılaşmanın üçüncü periyodunda da şanssızlığını kırmakta zorlanan ev sahibi takım periyodu 44-34 geride tamamladı. Karşılaşmanın final periyodunda şansızlığını yenen Selçuklu Belediyesi üç sayılık şutlarda isabet almaya başlarken, setlerini doğru oynayarak ve sert savunma yaparak rakibinin direncini kırmayı başardı. Son çeyrekte rakibine yalnızca 8 sayı veren ev sahibi ekip rakip potada bulduğu 23 sayı ile skoru 57-52'ye taşıdı ve sahadan galip ayrılan taraf oldu. Galibiyete son çeyrekte uzanan ev sahibi takım bu haftayı da kayıpsız atlamanın mutluluğunu yaşadı.Selçuklu Belediye'nde Cem 2, Mehmet 7, Celalettin 3, İlker 11, Kağan 14, Onur 20 sayı ile oynadı. Antalya da ise Oğuzhan 16 sayı ile oynarken mağlubiyete engel olamadı.

Selçuklu futbol da farklı MORAL BULDU

Süper Grup'ta mücadele eden Selçuklu Belediyesi Futbol takımı ligin yedinci haftasında deplasmanda Beyşehir Belediyesi takımı ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın başlama düdüğü çaldıktan yalnızca 20 saniye sonra golü bulan konuk takım farka gideceğinin sinyalini verdi. İlk dakikada Mehmet Ali ile öne geçen Selçuklu Belediyesi 15. dakikada Fatih ile skoru 2-0'a taşıdı ve ilk yarıyı önde kapattı.Karşılaşmanın ikinci yarısı başladıktan yalnızca 4 dakika sonra 49. dakikada Celalettin ile skoru 3-0'a taşıyan konuk ekip rahatlarken rakibinin de direncini kırmayı başardı. Mücadelenin 75. dakikasında Batuhan ile 4-0 öne geçen Selçuklu Belediyesi 88 dakikada Sadık ile 5-0'ı yakaladı ve karşılaşmayı farklı skorla kazanarak büyük moral buldu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri