Selçuklu’da yüzler gülüyor

Selçuklu Belediyespor hentbol ve basketbol takımları haftayı galibiyetle kapattı. Alınan bu galibiyetler camiada yüzleri güldürdü.

HENTBOL AKÇAABAT İLE MORAL BULDU

Ligde geride kalan 9 haftada 1 beraberlik ve 2 yenilgi ve 6 galibiyet alan Selçuklu Belediyespor Hentbol takımı Akçaabat Tütünspor takımını 33-25 mağlup ederek ligde 3. sırada yer almaya devam etti. Tecrübeli oyunculara sahip rakip takım mücadelenin ilk yarısında temsilcimizin öne geçmesine izin vermezken skoru lehine tutmayı da bildi ve soyunma odasına 10-11 konuk takımın üstünlüğü ile gidildi.

Karşılaşmanın ikinci yarısı başladığında oldukça hızlanan ve rakibini boğan bir Selçuklu Belediyesi vardı. Rakibine karşı üst üste geliştirdiği ataklar ve hızlı oyunu ile Akçaabat Tütünspor ekibini oyundan düşürdü ve skor avantajını da ele alan mavi beyazlılar karşılaşmayı da 33-25 kazanmayı başardı.

Selçuklu Belediyesi Hentbol takımı bu hafta sonu deplasmanda Sakarya Büyükşehir Belediyespor takımı ile mücadele edecek.

KONYA DERBİSİNDE GALİP SELÇUKLU

EBBL 10. gurupta mücadeleden Selçuklu Belediyespor diğer temsilcimiz Mevlana Üniversitesi takımı ile karşı karşıya geldi. Mücadele sonunda 87-70'lik skorla gülen taraf ev sahibi Selçuklu Belediyespor takımı oldu. Karşılaşmanın birinci periyodu 29-20 ve ilk yarısı 53-37 Selçuklu lehine sonuçlandı.

Üçüncü çeyrekte gösterdiği mücadele ile farkı oldukça azaltan ve 6 sayıya kadar indirmeyi başaran Mevlana Üniversitesinin bu çıkışına ev sahibi ekip izin vermedi ve tecrübeli isimleri ile dengeyi korumayı bildi. Karşılaşmanın üçüncü çeyreği 67-51 geride kalırken maç 87-70 Selçuklu Belediyesi takımının üstünlüğü ile sona erdi. Gurupta oynanan diğer iki maçta ise Kepez Belediyesi-Yücetepe 72-75, Genç Kolejliler Afyon 74-112 sonuçları alınırken Kepez ikinci yenilgisini almış oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri