Selçuklu’da yaz spor okulu başladı

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Yaz Spor Okullarında eğitim dün başladı . Her yıl çok sayıda başvurunun yapıldığı ve binlerce öğrencinin spor yapmak için tercih ettiği Selçuklu Yaz Spor Okullarında 14 branşta eğitim verilecek.

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Yaz Spor Okullarında eğitim dün başladı . Her yıl çok sayıda başvurunun yapıldığı ve binlerce öğrencinin spor yapmak için tercih ettiği Selçuklu Yaz Spor Okullarında 14 branşta eğitim verilecek. Selçuklu Belediyesi Yaz Spor Okullarında yüzme, tenis, futbol ve basketbol en çok kayıt alan branşlar oldu. Yaz Spor Okullarında kayıtların başladığı 9 Mayıs tarihinden itibaren alınan kayıt sayısı 5 bin 500 kişiye ulaştı.

14 BRANŞTA EĞİTİM

Selçuklu Belediyesi Yaz Spor okullarında yüzme branşı yine büyük ilgi gördü. Kayıtların başladığı gün ayrılan kontejan tamamen dolan yüzme branşının yanı sıra futbol, basketbol, tenis ve cimnastik branşları da oldukça ilgi görüyor.

2016 Yaz Spor Okulları eğitimlerine 20 Haziran tarihinde başlanacak 2 Eylül tarihinde sona erecek.Selçuklu Belediyesi Yaz Spor Okullarında Basketbol, Futbol, Voleybol, Hentbol, Cimnastik, Tekvando, Karate, Kick-Boks, Wushu, Judo, Yüzme, Tenis, Satranç ve Güreş  branşlarında eğitim verilecek.

KAYIT SAYISI 5 BİN 500'E ULAŞTI

Yaz spor okulları için 9 Mayıs tarihinde kayıt alınmaya başlandı. Kayıtların başladığı ilk gün yüzme branşı, alınan bin 400 kayıt ile tamamen doldu. Yüzmeyi 900 kişi ile basketbol, 975 kişi ile futbol, 470 ile cimnastik, 350 kişi ile tenis, 320 kişi ile tekvando, 295 kişi ile voleybol, 330 kişi ile wushu, 150 ile karate ve diğer branşlar izliyor.

KAYIT YAPTIRANLARA KIYAFET VERİLİYOR

Yaz spor okullarına kayıt yaptıran öğrencilere kayıt yaptırdıkları branşlara göre kıyafetleri Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü tarafından veriliyor. Kayıt işlemini gerçekleştiren öğrenci adeta bir konfeksiyon mağazası gibi düzenlenen birimden kıyafetlerini ve çantasını alarak mutlu bir şekilde ayrılıyor.

20 Haziran Pazartesi günü başlayacak eğitimler haftanın 3 günü belirlenen seanslar halinde gerçekleştirilecek. Spor okullarında eğitimler hafta da iki gurup halinde Pazartesi-Çarşamba-Cuma ve Salı-Perşembe-Cumartesi şeklinde yapılacak. Modern ve nezih çok sayıda tesise sahip Selçuklu Belediyesi Yaz Spor Okullarında kentin farklı merkezlerinde ve noktalarında yer alan çok sayıda merkezde eğitim verilecek. Öğrenciler eğitim alacağı tesislere servislerle getirilecek ve eğitimin ardından yine servislerle evlerine dönebilecek. Binlerce çocuğun heyecanla beklediği spor okulları coşkusu Pazartesi günü başlayacak.

Kayıt ve çalışmalarla ilgili bilginin Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Merkezi olan Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonundan, Kulübün 248 00 43 nolu telefonundan veya Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü web sayfasından alınabileceği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri