Selçuklu’da yaz okulları tamamlandı

Selçuklu Belediyesi Yaz Spor Okullarında belge heyecanı yaşandı. Spor Okuluna katılarak başarı gösteren sporculara sertifikalarını Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kulüp Başkanı Fatih Yılmaz ile Yönetim Kurulu Üyeleri verdiler.
 Yaz Spor Okullarının başarılı geçtiğine dikkat çeken Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Fatih Yılmaz, “Yaz Spor ocuklarımız için unutulmaz bir yaz tatil oldu. Her türlü konforun düşünüldüğü spor okullarımız çocuklarımıza sporu sevdirmek, boş zamanlarında spor yapma geleneği oluşturmak gibi güzel huy edinmesini sağlamıştır. Bunun yanında spora devam etmek isteyen ve belli branşlarda yetenek gösteren sporcularımız da bundan sonra Selçuklu Belediyespor Kulübünün lisanslı sporcusu olarak spor hayatına ilk adımını atacaklardır. Yaz Spor Okulumuza her türlü desteği veren Selçuklu Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a çocuklarımız ve ailelerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.
 Selçuklu Belediyesinin kültürel, sosyal ve sportif hizmetlerle şehir yaşamını kolaylaştırdığını ve hayata renk kattığını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay “ Çocuklarımızın küçük yaşlarda spora başlamaları ruhen ve fiziken eğitilmelerinde önemli bir adımdır. Spor yaparken paylaşmayı, centilmenliği ve kurallarla yaşamayı öğreniyorlar. Başarmanın keyfine varıyorlar. Fiziki olarak ta kas ve kemik yapılarını güçlendiriyorlar. Toplum olarak daha fazla spor yapmak için yeni nesli sporla daha erken tanıştırmak gerekiyor. Belediye olarak herkesin spor yapması için üzerimize düşeni yerine getiriyoruz. Mevcut tesislerimize ilave olarak 5 ayrı merkezde spor salonu yapmak için çalışma başlattık. Konya’nın spor hayatına verdiğimiz desteğe bundan sonra da devam edeceğiz. Spor Okulumuzu tamamlayan öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ediyorum” dedi.
Spor Okulunu başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifikalarını veren Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, daha sonra sporcularla sohbet etti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri