Selçuklu’da tek hedef galibiyet

Potada ikinci yarı başlıyor. Konya’nın basketbolda tek temsilcisi olan Selçuklu Belediyespor bugün Samsun Bşb. Anakentspor ile karşılaşacak. Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda oynanacak karşılaşma saat 17:00’de başlayacak.

Türkiye Basketbol 1.Ligi’nde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Basketbol Takımı, 18.hafta mücadelesinde bugün Samsun Bşb. Anakentspor ile karşılaşacak. Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda oynanacak karşılaşma saat 17:00’de başlayacak. Müsabakayı Turgut Işık, Ozan Gönen, Hande Öztürk hakem üçlüsü yönetecek.

Ligde oynadığı son iki maçtan mağlubiyetle ayrılan mavi-beyazlılar Samsun’dan galibiyetle dönerek haftayı galibiyetle kapatmak istiyor. Ligde şu ana kadar oynadığı 17 maçta 11 galibiyet, 6 mağlubiyet alan Selçuklu Kartalı ligde 5.sırada yer alıyor. Ev sahibi ekip Samsun Bşb. Anakent ise ligde 21 puanla 16.sırada yer alıyor. Mavi-Beyazlılarda sakatlığı geçen Fran Plepic Samsun Bşb Anakent maçında forma giyebilecek.

ilk yarıyı 5. sırada tamamlayan Selçuklu Belediyespor, gözünü ikinci yarının ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Samsun Büyükşehir Anakent maçına çevirdi. İlk yarının son iki maçında Bandırma Kırmızı’ya ve Petkimspor’a mağlup olan ve 5.sıraya gerileyen mavi-beyazlı ekip, bu maçı kazanarak hem kötü gidişatına son verme hem de ikinci yarıya galibiyetle başlamak amacında.

Play-off yolunda ilk 5’ten kopmak istemeyen Selçuklu Belediyespor, düşme hattına yakın olan rakibini mağlup ederek moral bulmayı hedefliyor. Temsilcimiz, geçtiğimiz hafta sakatlığının ardından 3 maç sonra forma giyen ancak beklenen katkıyı yapamayan Fran Pilepic’ten bu maçta daha fazla katkı almayı hedefliyor.

ABİDİN KURT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri