Selçuklu'da son rötuşlar

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukluspor sezonun 7. hafta maçında sahasında oynayacağı Alanya maçının hazırlaklarını sürdürdü

Perşembe günü öğleden sonra  Atatürk Stadyumu 2 No'lu futbol sahasında yaptığı tek antrenmanla hazırlıklarına devam eden yeşil beyazlı ekip dün ise Cumhuriyet Futbol sahasında çalıştı. Takımda sakatlığı bulunan ve tedavisine devam edilen Serbay Yağız antrenmanda yer almadı. Teknik Direktör Salih Eken nezaretinde gerçekleştirilen antrenman düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Futbolcular daha sonra dar alanda pas çalışması yaptı. Antrenmanın ana bölümünde ise futbolcular tam sahada çift kale maç yaparak  çalışmayı açma - germe hareketleri ile tamamladı. Anadolu Selçukluspor'un antrenmanını  Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş, Futbol Şube sorumlusu Mehmet Soylu, Mali İşler Sorumlusu  Muammer Yaralı ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Şenyıl da izledi. Anadolu Selçukluspor bu maçı kazanarak çıkışını devam ettirmek istiyor. Yeşil-beyazlı ekibin zorlu mücadelesi yarın saat 15.00'te başlayacak. Anadolu Selçukluspor'un sahasında oynayacağı Alanyaspor maçını İstanbul Bölgesinden Murat Özcan yönetecek. Özcan'ın yardımcılıklarını İstanbul Bölgesinden Emre Fatih Akbulat ve Salim Şanlıer yapacak. Müsabakının 4. hakemi ise yine İstanbul Bölgesinden Murat Demir.   Tamamı yarın oynanacak ve saat 15.00'de başlayacak 2. Lig Beyaz Grupta 7. hafta programı ve hakemleri şu şekilde: İnegölspor-Ofspor: Emre Kosif, Çamlıdere Şekerspor-Körfez Futbol Kulübü: Bora Budak, Kırklarelispor-İskenderun Demir Çelikspor: Sertan Bakan, Bayrampaşa-Gaziosmanpaşa: Serkan Tokat, Anadolu Selçukluspor-Alanyaspor: Murat Özcan, Eyüpspor-Altay: Erhan Sönmez, Yeni Malatyaspor-Tokatspor: Halil Sayın, Balıkesirspor-Kızılcahamamspor: Ömer Faruk Ocak.
TARAFTARIMIZIN DESTEĞİYLE ÇIKIŞIMIZ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ
Geride kalan 6 hafta boyunca oynadıkları maçların her birinin ayrı ayrı zorluklar içerdiğini kaydeden Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Salih Eken: “İzmir’e Altay maçına giderken hedefimiz puanla dönmekti. Üç puan için hesaplarımızı yaparken yenilmeden gelmenin de iyi bir sonuç olacağını biliyorduk. Ancak maç başladı ve gördük ki benim oyuncu kardeşlerim kazanmak için ellerinden geleni yaptılar. Daha maçın başlarında yakaladığımız pozisyonlarlabu maçı galip bitirmeyi hak ettiğimiz gösterdik ancak kısmet değilmiş 1 puanla geri döndük. Bunun için üzülmüş değiliz” dedi. Rakibe hiç pozisyon vermeden maçı tamamladıklarını kaydeden teknik Direktörümüz Salih Eken “ Ligde haftalar ilerledikçe takımların güç durumu ve oyuncu kaliteleri ortaya çıkmaya başlıyor. Bazı takımlar yeni toparlanıyor ve lig şekilleniyor. Önümüzdeki birkaç hafta içinde lig daha da oturacak ve takımlar gücü ölçüsünde yerini bulacak. Bizim amacımız bu ligde sezonu iyi bir yerde bitirebilmek” dedi. Şu anda lig sıralamasında bulundukları yerden memnun olmadığını kaydeden Salih Eken “Benim oyuncu kardeşlerimin kalitesine yakışır bir yerde değiliz. Onlar bunun çok daha iyisini yapabilecek güç, yetenek ve futbol bilgisine sahipler. Haftalar ilerledikçe daha iyi yerlerde olacağız. Bize inananları mahcup etmeyeceğiz” dedi.  Alanyaspor maçının zevkli bir karşılaşma olacağını kaydeden  Salih Eken “ Seyir açısından güzel bir maç olacağını tahmin ediyorum. Alanyaspor iyi bir takım. Üç galibiyetle 9 puan topladılar. Konya’da kazanmak isteyecekler. Bizde bu maçı kazanıp Alanyaspor’un puan olarak önünde yer almak için çalışacağız. Seyircileriyle geleceklerdir. Bizde Konya’da beklentimiz seyircimizi yanımızda görmek istiyoruz. Bu hafta tribünlerden onlarında vereceği destekle kazanarak çıkışımızı sürdürmenin hesaplarını yapıyoruz” dedi.
SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri