Selçuklu’da şölen

Selçuklu Belediyespor Kulübü Kick-Boks takımı tarafından geleneksel hale getirilen Kick-Boks Şöleni yapıldı. Belediye Başkanı Altay, “Belediye olarak amatörde Türkiye’nin en iyileri arasındayız.”
Selçuklu Belediyespor Kulübü Kick-Boks takımı tarafından geleneksel hale getirilen Kick-Boks Şöleni Selçuklu Belediyesi Dumlupınar Spor Salonunda yapıldı. Programa Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Fatih Yılmaz, ASKF Başkan Yardımcısı Mehmet Günbaş, Kick-Boks Konya İl Temsilcisi Arif Erağdinç, Selçuklu Belediyespor Kulübü branş antrenörleri ile çok sayıda sporcunun ailesi katıldı. Baştan sona renkli sahnelerin yaşandığı Kick-Boks şöleninde Kick-Boks antrenörü Muharrem Mermer ve yardımcıları tarafından hazırlanan görsel sunumlar, gösteriler ve minik sporcuların yaptığı sportif hareketler izleyicilerden büyük beğeni topladı.
HEDEFİMİZ SPORCU SAYISINI ARTIRMAKTIR
Programın açılış konuşmasında genç yaşta spora başlamanın önemine değinen Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Fatih Yılmaz “Selçuklu Belediyespor Kulübü 15 branşta 3000 sporcu ile geniş bir yelpazede spora hizmet etmektedir. Özellikle küçük yaştaki çocuklarımızı ve gençlerimizi sporla tanıştırarak boş zamanlarında ruhen ve bedenen eğitilmelerini amaçlıyoruz. Hedefimiz her yıl sporcu sayımızı artırmaktadır” dedi.
HEMŞERİLERİMİZİ SPOR YAPMAYA DAVET EDİYORUM
Selçuklu Belediyesi olarak amatör spora, sporcuya ve spor tesislerinin sayısının artırılmasına büyük önem verdiklerine dikkat çeken Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Selçuklu Belediyesi olarak amatör spor dallarında Türkiye’nin en iyileri arasında gösterilmenin sevincini yaşıyoruz. Daha geniş kitlelerin spor yapması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Tesislerimizde antrenman yapan, sabah sporu yapan veya tesislerimizi sosyal amaçlı olarak kullanan hemşerilerimizin sayısının artması gelecek için umut vericidir. Bunun yanında Selçuklu Belediyesporlu sporcuların uluslar arası müsabakalarda Türkiye’yi temsil ediyor olması bizler için ayrı bir gurur kaynağıdır. Tüm hemşerilerimizi spor tesislerimizden yararlanmaya davet ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardından minik sporcuların gösterileri izleyiciler tarafından ayakta alkışlanırken, büyüklerin yaptığı birbirinden zorlu hareketler nefesleri kesti. Törende ayrıca SELMEK folklor ekibi de sahne aldı. Kick Boks şöleninin sonunda Kick Boks sporuna destek verenlere teşekkür plaketleri verilerken başarılı sporcularda ödüllendirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri