Selçuklu'da Ramazan önlemleri

Selçuklu Belediyesi gerçekleştirdiği çalışmalar ve aldığı önlemlerle ilçe halkının rahat bir Ramazan ayı geçirmesi için çalışmalarını sürdürüyor

Selçuklu Belediyesi gerçekleştirdiği çalışmalar ve aldığı önlemlerle ilçe halkının rahat bir Ramazan ayı geçirmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yaptığı yazılı açıklamada, altyapı, asfalt, park yapım, onarım ve inşaat çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirtti. Temizlik hizmetlerinde de Ramazan'a özel bir uygulama yaptıklarını ifade eden Altay, şunları kaydetti:
''Çöp toplama saatlerini iftardan sonraya alan ekipler, bu uygulamayla şehir trafiğini rahatlatmanın yanı sıra evsel atıkların daha fazla ortaya çıktığı saatlerde temizlik uygulaması yapıyor. Şehir merkezinde bulunan ve şehrin trafik yükünü çeken caddelerde altyapı ve onarım çalışmaları da iftardan sonra yapılıyor. Zabıta hizmetleri, aralıksız olarak sürdürülüyor. Ramazan ayı ile birlikte artan alışveriş ve temel gıda tüketimini dikkate alarak düzenlenen zabıta çalışmaları kapsamında pazar yerleri, kasap, fırın ve alışveriş merkezlerinde denetimler artırıldı. Oluşturulan ekipler her gün düzenli olarak alışveriş yoğunluğu yaşanan bölgelerde denetim yapıyor.'' (AA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri