Selçuklu’da Özer güven tazeledi

AK Parti 7. Olağan Selçuklu İlçe Kongresi yoğun katılım ile gerçekleştirildi. Tek liste ile girilen kongrede Mustafa Hakan Özer yeniden Selçuklu İlçe Başkanlığına seçildi

Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen kongreye Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili kazandı. Konya’nın birlik beraberlik ve ahenk noktasında en verimli dönemini yaşadığının altını çizen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Bugün Selçuklu sadece Konya’nın değil, Türkiye’nin örnek ilçelerinden biri haline geldi. Mahalle Başkanından Kadın Kollarına, Kadın Kollarından Gençlik Kollarına, Ana Kademeye kadar bu başarıda hepinizin emeği bizden fazladır. Hepinizden Allah razı olsun. Rabbim yürüdüğümüz yolda birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Selçuklu’da edindiğimiz tecrübe ile İlimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Konya 42 bin kilometrekarelik alanıyla dünyanın en büyük belediye teşkilatına sahip. 400 kilometre çapında bir alana hizmet ediyoruz. Konya 2023’e hazırlık yapıyor. Birlik, beraberlik ve ahengin en üst seviyede olduğu dönemi yaşıyoruz. Genel Başkan Yardımcımız, Çevre ve Şehircilik Bakanımız, Sağlık Bakanımız, Milletvekillerimiz, İl Başkanımız ve onun şahsında tüm teşkilat mensuplarımız, Belediye Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız hep birlikte Konya’yı geleceğe hazırlamak için çalışıyoruz.”

Kongrelerin teşkilatlar için önemine değinen AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Kongreler heyecanların arttığı, gücümüzün katlandığı, inancımızın pekiştiği günlerdir. Partimizin kuruluşundan bu yana değişik kademelerde görev yapmış tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bu kadroda yer almak Cumhurbaşkanımız ile aynı davada aynı yolu yürümek bizim için bir onurdur. Çünkü Cumhurbaşkanımız, milletin emanetine sahip çıkan, zorlandığı yerde geri adım atmak yerine cesaretle sorunların üzerine gidebilen bir lider. Konyalı hemşehrilerimiz de kurulduğu günden bu yana AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanımıza hep sahip çıkmıştır. Her seçimde Konya başka bir rekor kırmıştır. En büyük ilçemiz Selçuklu’da bunlardan bir tanesi. Bize düşen bu yapıyı güçlü kılmaktır. Bunlardan rahatsız olanlar da elbette olacaktır.”

KONYA’YA HİZMET ETMEK BOYNUMUZUN BORCUDUR

Konya’nın geçmişten günümüze AK Parti’ye en yüksek oranda destek veren illerin başında geldiğini aktaran Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “AK Parti teşkilatları, hamdolsun, 18 yıldır, ilk günkü gibi, heyecanından, coşkusundan, aşkından, azminden hiçbir şey kaybetmedi. Yeni eserler ortaya koyarak büyük yolculuğuna, tarihi yolculuğuna devam ediyor. Bundan tam 1 yıl önce, 31 Mart seçimlerinde sizler; Cumhurbaşkanımızı mahcup etmediniz. Büyükşehirde yüzde 70,5 gibi son derece yüksek bir oy oranıyla; partimize, davamıza, liderimize sahip çıktınız. Bu rekor oyla Konya’mız, ilk sıraya yerleşti. Selçuklu da, yüzde 67.5 ile en yüksek oy alan ilçelerimizden biri oldu. Bu başarı sizlerin eseridir, davasına vefalı Konyalıların eseridir. 31 ilçemizde meydanlarda yatırımlarımızı açıklarken, Sarayönü’nde mehteranı dinlerken, Karapınar’ın kuru ayazında, Torosların yamacında Taşkentli ve Hadimli hemşerilerimizle karın altında buluştuğumuzda sizlerle hep aynı heyecanı duyduk. Mevlana Meydanında aynı safta bayram namazı kılarken, Mehmetçiğimizin tören mangasını selamlarken, al bayrağımızı göndere çekerken sizlerle hep aynı mutluluğu yaşadık. İşte bu Konya’ya, bu ruha, bu güzelliğe hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur. Biz bu borcu yerine getirirken her daim en önemli destekçimiz, yardımcımız teşkilatlarımız olmuştur. Rabbim sizlerden razı olsun. Rabbim daha nice seneler Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, hep birlikte Konya’ya hizmet etmeyi bizlere nasip eylesin.” Protokol konuşmalarının ardından gerçekleştirilen oylama sonucunda mevcut AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer yeniden başkanlığa seçildi.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri