Selçukluda moral bozmak yok

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7. grupta mücadele eden Selçuklu Belediyespor deplasmanda Emirdağspor ile yaptığı mücadelede 2-1 mağlup oldu
Antrenör Zekeriya İğdeli “Ligin başında aldığımız yenilgilerden ders çıkarıyoruz.  Yenilgilerin moralimizi bozmasına izin vermiyoruz. Takım olarak daha çok çalışarak başarıya ulaşacağız” dedi. Geçtiğimiz hafta Manavgat Belediyespor’u kendi evinde yenerek 3 puan kazanan Selçuklu Belediyespor bu hafta deplasmanda Emirdağspor ile karşı karşıya geldi. Kendi sahasında mücadele etmenin avantajını kullanan çeviren Emirdağspor taraftarında desteği ile maçı 2-1 kazandı.
Oldukça sakin başlayan maçta ilk yarıyı önde kapamak için kıyasıya mücadele eden takımların gol arayışları son dakikalara kadar devam etti. Takımlar karşılıklı ataklarını sürdürürken Emirdağspor 43. dakikada Cüneyt ile ilk golü atarak ilk yarıyı 1- 0 önde kapadı. Emirdağspor’un skor avantajını ele geçirmesinden sonra Selçuklu Belediyespor, beraberlik ararken ederken Erhan’ın yaptığı kontra atakla 67. dakikada gelen ikinci gole engel olmadı.
Maçın sonuna kadar mücadeleyi bırakmayan eden takımımız sağlı sollu ataklarda bulunarak maçın başından beri aradığı golü 89. dakikada Abdullah ile buldu. Abdullah’ın meşin yuvarlağı ağlarla buluşturması ile maçı çevirme umutları doğan Selçuklu Belediyespor kalan sürede etkili ataklarla birçok pozisyon bulmasına rağmen karşılaşmadan 2-1 yenilgiyle ayrıldı.3.haftayı mağlubiyetle kapatan Selçuklu Belediyespor gelecek hafta Burdur Şekerspor’u kendi evinde ağırlayacak. Yenilgileri başarılı sonuçlarla telafi edeceklerini dile getiren antrenör Zekeriya İğdeli, “Moral bozmak yok. Daha çok çalışacağız. Aldığımız yenilgilerde futbolun bir parçası. Önemli olan yenilgiden ders çıkarmak. Burdur Şekerspor maçında bu yenilgiyi unutturacağız. Taraftarları Burdur Şekerspor maçına bekliyoruz” dedi.
Genel anlamda Selçuklu Belediyespor kulübü başarılı bir hafta geçirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri