Selçuklu’da kış spor okulları devam ediyor

Selçuklu Belediyesi Spor Okullarında kış dönemi devam ediyor. Selçuklu Belediyesi spor tesislerinde devam eden eğitimlere öğrencilerin ilgisi büyük

Her yıl binlerce çocuğu sporla buluşturan Selçuklu Belediyesi Spor Okullarında kış dönemi devam ediyor. 2018-2019 kış döneminde kayıt olan yaklaşık 4 bin öğrenci, 6 Ekim 2018 tarihinden buyana Selçuklu Belediyesi Spor Tesislerinde antrenmanlarını sürdürüyor.

Hafta sonu gerçekleşen antrenmanlarda, Kış Spor Okullarında kontenjanların büyük bir bölümü doldu. Aileler tarafından da yoğun ilgi gören spor okullarında eğitimler 12 Mayıs 2019 tarihine kadar devam edecek. Spor Okullarında Yüzme, Basketbol, Cimnastik, Futbol, Güreş, Judo, Karate, Kick Boks, Masa Tenisi, Satranç, Taekwondo, Tenis, Voleybol ve Wushu branşlarında eğitim veriliyor. Antrenörler tarafından başarılı bulunan sporcular ise Selçuklu Belediyespor Kulübü lisanslı sporcusu oluyor. Kış döneminin en çok ilgi gören branşları ise Yüzme, Cimnastik, Futbol ve Taekwondo oldu. Selçuklunun her bölgesine servis imkanının bulunduğu spor okullarında, çocuklar evlerinden alınarak güvenli bir şekilde tekrar evlerine teslim ediliyor. Geçtiğimiz yaz döneminde Selçuklu Belediyesi Spor Okullarında yaklaşık 15 bin öğrenci eğitim görmüştü.

KAYITLAR ONLİNE OLARAK YAPILIYOR

Selçuklu Belediyesi kış spor okullarına kayıtlar www.selcuklubelediyespor.com adresinden yapılabiliyor. Kayıtlarını başarıyla tamamlayan aileler kendilerine gelecek bilgilendirme mesajının ardından kıyafet ve kesin kayıt için Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu Spor Okulları Merkezine gelerek kayıt işlemini tamamlıyor. Spor okulları ile ilgili 0 332 248 00 43 veya 0 332 248 03 06 nolu telefonlardan detaylı bilgi alınabiliyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri