Selçuklu'da hedef 3 puan

Anadolu Selçukluspor, hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdürüyor

2012-2013 futbol sezonunun ilk maçında hafta sonu Yeni Malatyaspor'u konuk edecek olan Anadolu Selçukluspor, hazırlıklarınıgalibiyet parolası ile sürdürüyor. Genç futbolcu Ahmet Önay, iyi bir sezon geçirmek istediklerini söyledi.
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya geleceği Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Selçukluspor'da teknik adam Salih Eken, oynanan hazırlık maçlarında alınan sonuç ve ortaya koyulan performanstan memnun kalmadı ve antrenman temposunu artırdı. Lige kadar hazır olmanın planlarını yapan yeşil-beyazlılar,  günde yaptığı çift idman yapıyor. Antrenmanların sabah bölümünde kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapan yeşil-beyazlılar, akşam seansında ise teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalar gerçekleştiriyor. Bugün ve yarın yapacağı antrenmanlarla hazırlıklarına son noktayı koyacak olan temsilcimiz, kampa girerek Yeni Malatyaspor maçını beklemeye başlayacak.
İlk hafta sahasında Yeni Malatyaspor’u ağırlayacak olan yeşil beyazlılarda genç oyuncu Ahmet önay iyi bir sezon geçirmek adına ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Ahmet, “Burada Konyalı gençlerden kurulan iyi bir ekip oluşturuldu. Salih hocamızın önderliğinde Konyalı gençlerin neler yapabileceğini herkese göstereceğiz. Tüm gayretimiz bunun için. Eğer iy bir başlangıç yaparsak bunun sonunun da iyi geleceği kanısındayım” dedi. Genç futbolcu takımın tecrübesiz olduğu yönündeki eleştirilere ise şu cevabı verdi, “Takımımızın genç isimlerden oluştuğu bir gerçek. Ancak bu futbolcuların iyi bir ekip olduğunu herkes lig başladığında görecek. Tüm çabamız ve gayretimiz bunun üzerine inşallah başarılı olacağız.” Öte yandan Anadolu Selçukluspor geçtiğimiz gün Sarayönü Belediyespor ile oynadığı karşılaşmaya yine diğer hazırlık maçlarında olduğu gibi Konya Torku Şekerspor formasıyla çıktı. Oyuncuların yeni formalarının henüz kulübe ulaşmadığı için böyle bir yol izlendiği öğrenilirken, yeni sezon formalarının da yarına kadar gelmesi bekleniyor.
MALATYA CEPHESİ HIRSLI
Yeni Malatyaspor’da futbolcular lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Sarı kırmızılı takımda futbolcular, sezona iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Takımın defans oyuncusu Ramazan Kahya, yeni sezon öncesi iyi bir kadronun oluşturulduğuna dikkat çekerek, şehrin beklentisinin ve hedefin ne olduğunu çok iyi bildiklerini, hedefe ulaşmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.
Tecrübeli oyuncu, iyi bir kamp döneminin ardından lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ifade ederek, “İyi bir birliktelik oluştu. Çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Uzun bir kam döneminin ardından lig haftası başladı. Anadolu Selçuklspor karşılaşmasına da çok iyi hazırlanıyoruz. İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. İyi başlangıcın ardından da gerisini getirmek istiyoruz. İyi bir takımımız var. Şehrin beklentileri de bu anlamda büyük. İnşallah bize güvenenleri mahcup etmeyiz” şeklinde konuştu. Takımın tecrübeli forvet oyuncusu Okan Öztürk ise, lige galibiyetle başlamak istediklerini söyleyerek, iyi ve kaliteli bir kadroya sahip olduklarını, bunu da lige yansıtacaklarını ifade etti. Tecrübeli golcü, liglerde ilk hafta maçlarının zorlu geçtiğine işaret ederek, “Futbolda ligin ilk maçları genelde zorlu geçiyor. Ama gerek kadro kalitemiz gerek futbolcu kalitemizle ilk maçta sahadan galip ayrılmak istiyoruz. Bunu da başarabilecek güçteyiz. İyi bir çalışma dönemi geçirdik. Lige galibiyetle başlamak istiyoruz. İyi bir kadro kuruldu. Tabi ki bize karşı oynayacak rakiplerde daha iyi motive olup, sahaya çıkacaktır. Bu zorlukları aşmak için böyle bir kadro kuruldu. Amacımız sahada şartlar ne olursa olsun galip gelmek”dedi.
Futbol Federasyonu, 8 Eylül 2012'de başlayacak Spor Toto 2.Lig ve Spor Toto 3.Lig ile ilgili önemli yenilik ve değişiklikleri hayata geçirdi. TFF Yönetim Kurulu'nun kararı ile her 2 ligde yer alan toplam 88 profesyonel takımın otel, yemek gibi deplasman giderleri karşılanmaya devam ederek, kulüpler önemli bir mali yükümlülükten kurtaracak. Her 2 ligle ilgili Spor Toto geliri haricinde isim haklarından elde edilen 5'er milyon liralık gelir de bu ligdeki takımlara aktarılacak. Böylece kulüp başına çok önemli bir gelir kalemi yaratılmış olacak. Hafta sonu start alacak olan ligde Beyaz Grub ilk hafta maçları ise şöyle: İskenderun Demir Çelikspor-Gaziosmanpaşa, Körfez Futbol Kulübü -Alanyaspor, Ofspor-Altay, İnegölspor-Tokatspor, Çamlıdere Şekerspor-Kızılcahamamspor, Kırklarelispor-Denizli Belediyespor, Bayrampaşa-Balıkesirspor, Anadolu Selçukluspor-Yeni Malatyaspor.
SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri