Selçuklu’da güreş şöleni sürüyor

Türkiye Büyük Erkekler Serbest ve Grekoromen Güreş 1. Lig müsabakalarına ev sahipliği yapan Selçuklu Belediyesi yarın 15.00’de yapılacak olan Grekoromen final maçına tüm Konyalıları davet etti.

Geçtiğimiz Salı günü başlayan serbest stil müsabakalarında şampiyonluğu İstanbul Büyükşehir Belediyespor elde ederken, Ankara Adalet Güreş İhtisas  Spor ikinci Ankara Aski  Spor ise üçüncü oldu. Selçuklu Belediyesi Uluslar arası Spor Salonu ve Kongre Merkezinde düzenlenen kupa törenine Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Cumhuriyet Başsavcı Vekili Neysen Özcan, TGF Başkanvekili Mehmet Genç ve TGF Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Şanlı katıldı.

Şampiyon takımın kupasını veren Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay “Konya’da böylesine önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Selçuklu Belediyesi olarak Uluslar arası Spor Salonu ve Kongre Merkezimizin kapısı federasyonlarımıza açıktır. Konya’nın spor turizmine ve tanıtımına önemli katkı sağlayan bu yarışmalar şehrin sosyal hayatına da renk katmaktadır. Bu şampiyonada serbest stilde birinciliği elde eden İstanbul Büyükşehir Belediyespor takımını tebrik ediyorum. Hafta sonunda yapılacak grekoromen müsabakalarında da tüm takımlara başarılar diliyor ve Konyalı hemşerilerimizi bu heyecana ortak olmaya davet ediyorum” dedi.
GREKO-ROMEN FİNALİ YARIN YAPILACAK
Türkiye Büyük Erkekler Grekoromen Güreş Şampiyonasında dün 1. Kademe Müsabakaları yapıldı. Bugün yapılacak ikinci kademe müsabakalarının ardından yarın yapılacak Final müsabakalarıyla şampiyona sona erecek. Şampiyonada temsilcilerimiz Konya Şekerspor ve Konya Büyükşehir Belediyespor takımları da D gurubunda mücadele edecek. Grekoromen sitilinde; A Grubu;1.İstanbul Büyükşehir Belediye Spor, 2.Bursa Yıldırım Belediye Spor, 3.İstanbul H.P. Demir Spor, 4.Ankara K.Kuvvetleri Gücü Spor B Grubu;1.Ankara ASKİ Spor, 2.Ankara Şampiyon Güreşçiler Spor, 3.Aksaray Üniversite Spor, 4.Çankırı Yaren Spor C Grubu;1.Rize Çaykur Spor, 2.Aydın Belediye Spor, 3.İstanbul Güreş İhtisas Spor, 4.Ankara M.T.A Spor D Grubu;1.Konya Şeker Spor, 2.Konya Büyükşehir Belediye Spor, 3.İstanbul Kasımpaşa Spor, 4.İzmir Büyükşehir Belediye Spor takımları mücadele edecek. Konyalı sporseverler hafta sonunda yapılacak olan müsabakaları ücretsiz olarak izleyebilecek.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri