Selçuklu’da galibiyet sevinci

Selçuklu Belediyesi Basketbol takımı ligin 16. haftasında kendi sahasında Maliye Milli Piyango takımını konuk etti.

Selçuklu Belediyesi Basketbol takımı ligin 16. haftasında kendi sahasında Maliye Milli Piyango takımını konuk etti. Karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün bir oyun ortaya koyan mavi beyazlılar rakibini 88-73 ile farklı mağlup ederek Play-Off yolunda emin adımlarla ilerledi.

Karşılaşmayı izlemeye gelenler arasında Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Başkanı A. Ziya Yalçınkaya da vardı. Mücadeleyi başından sonuna kadar izleyen Başkan Yalçınkaya maçın son düdüğü ile birlikte sahaya inerek antrenör İsmail Beleş ve oyuncuları kutladı. Maçın ardından teknik ekip ve oyuncular ile bir araya gelen Başkan Yalçınkaya son haftaların değerlendirmesini yaptı.

Kulüp Başkanı A. Ziya Yalçınkaya ligin başından bu yana yönetim olarak takıma ve teknik ekibe güvendiklerini söyledi. Yalçınkaya, "Yönetim olarak takımımıza güvenimiz tamdı. Sizlerin Play-Off maçlarına kalacağınız konusunda en ufak bir endişe taşımadık. Nitekim son haftalarda ortaya koyduğunuz performans ve alınan sonuçlar sizin ne kadar değerli ve güçlü bir takım olduğunuzu gösterdi. Kulübümüzü ligde başarıyla temsil ettiğiniz için teknik ekibimiz başta olmak üzere siz değerli oyuncularımızı kutluyor ve başarılarınızın devamını diliyorum." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri