Selçuklu’da galibiyet mesaisi

Çeşitli branşlarda faaliyet gösteren Selçuklu Belediyespor takımları haftaya galibiyet parolası ile hazırlanıyor.

Çeşitli branşlarda faaliyet gösteren Selçuklu Belediyespor takımları haftaya galibiyet parolası ile hazırlanıyor.

POTADA SEZON AÇILIYOR

Türkiye Basketbol 3. liginde lig bu hafta sonu oynanacak olan karşılaşmalarla start alıyor. 3. lig B gurubunda mücadele eden Selçuklu Belediyesi Basketbol takımı lige kendi sahasında başlayacak. Mavi beyazlılar ligin ilk maçında Trakya temsilcisi Çorlu Belediyespor takımını konuk edecek.

Karşılaşma 19 Ekim Pazar günü saat: 13:00 da Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda oynanacak. Mavi beyazlılar lig öncesi hazırlıklarını en iyi şekilde yaptı ve lige hazır hale geldi. Takımda oyuncuların morallerinin iyi olduğu ve her hangi bir eksiğin olmadığı belirtildi.

HENTBOL DA ZOR HAFTA

Türkiye Hentbol Süper Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Hentbol takımı ligin 5. haftasında zor maça daha çıkıyor. Ligde geride kalan haftalarda birbirinden zorlu rakiplerle karşı karşıya gelen mavi beyazlılar bu hafta deplasmanda Beşiktaş karşısında puan arayacak.

Takımda sakat oyuncuların çokluğu teknik heyeti düşündürüyor. Ancak ligde geride kalan haftalarda 1 puan toplayabilen temsilcimiz zorlu rakibi karşısında puan almanın hesaplarını yapıyor. Süleyman Seba Spor Salonu 19 Ekim Pazar günü Saat: 15:30 da oynanacak maç için Selçuklu Belediyesi takımı Cumartesi sabah saatlerinde İstanbul'a hareket edecek.

FUTBOL TAKIMI UMUTLU

Bal ligi 4. gurubunda mücadele eden Selçuklu Belediyesi Futbol Takımı ligin 5. haftasında  deplasmanda puan arayacak. Mavi beyazlılar ligde geride kalan haftalarda 1 puan toplarken ortaya koyduğu futbolla gelecek haftalar için umut veriyor. Oynanan oyundan memnun olan teknik heyet takımın gelecek haftalarda daha iyi futbol oynayarak puan ve puanlarla tanışacağından emin görünüyor.

Selçuklu Belediyesi Futbol Takımı Karaman Belediyespor takımı ile 19 Ekim Pazar günü saat: 15:00 da kar karşıya gelecek. Takımda önemli bir eksiğin bulunmadığı ifade edilirken, mavi beyazlılar Pazar günü sabah saatlerinde Karaman'a hareket edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri