Selçuklu’da ‘Cuma Buluşmaları’ devam ediyor

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Cuma Buluşmaları” kapsamında Sızma Aşağı Camii’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Cuma Buluşmaları” kapsamında Sızma Aşağı Camii’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’nın her hafta farklı bir mahallede gerçekleştirdiği Cuma Buluşmaları’nın bu haftaki adresi Sızma Mahallesi oldu. Başkan Pekyatırmacı, Sızma Aşağı Camii’nde kılınan Cuma namazının ardından vatandaşlarla görüşerek onlardan gelen istek ve önerileri dinledi.  

KONYASPOR FORMASI HEDİYE ETTİ

Cuma Buluşması’nda Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’ya Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Ali Dığrak, Selçuklu İlçe Müftüsü Bekir Derin, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Sızma Mahalle Muhtarı Ramazan Dinç, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin yanı sıra birim müdürleri de eşlik etti. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Pekyatırmacı ve Başkan Altay onlara Konyaspor forması hediye etti. 

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "Selçuklu Belediyesi olarak ilçemizin yaşam standardının yükselmesi için Konya Büyükşehir Belediyemizle de işbirliği ve uyum içerisinde çalışıyoruz” dedi. 

Yeni yılın ilk Cuma Buluşması’nda Sızma Mahallesi’nde hemşehrileriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Fırsat buldukça Cuma günleri şehrimizin farklı camilerinde vatandaşlarımızla görüşüyor, onlardan gelen istek ve önerileri dinliyoruz” diye konuştu. 

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri