‘Selçuklu’da 18. madde adil uygulanmıyor’

MHP Selçuklu Belediye Başkan adayı Mustafa Sırrı Demirel, Belediyecilik birilerine gebe kalanların işi değildir olmamalıdır dedi.
İmar yönetimi ve 18.madde uygulamaları konusuna değinen aday Demirel bu konuda hiç kimsenin mağdur edilmeyeceğini belirtti.
Selçuklu’daki mahallelerde imar yönetimi olmadığını ve 18. maddenin adil uygulanmadığını ifade eden MHP Selçuklu Belediye başkan adayı Mustafa Sırrı Demirel, “Ne yazık ki mevcut belediye yöneticilerimiz kaldırım taşları söküp yeniden döşemeyi parklara
üç beş oyuncak koymayı, çiçek dikip koyun kuzu oturtmayı yöneticilik yapmak olarak algılıyorlar. Bu kasaba politikası anlayışından derhal vazgeçilmelidir” diye konuştu.
Demirel,  seçildikleri takdirde belediye tarafından özellikle Hacıkaymak, Şeker Murat, Özlem, Mimar Sinan, Kılıçarslan, Molla Gürani, Selçuk, Yeni Selçuk, Akşemsettin, Hocacihan, Sarayköy, Tatköy mahallerinde mevcut belediye tarafından yapılan  haksız imar uygulamalarının vatandaşı mağdur ettiğini ve  bu bölgedeki uygulamaların yeniden gözden geçirileceğini bildirdi. Demirel, şunları söyledi: “İşin yasal ve teknik boyutlarının incelenerek vatandaşlarımız mağduriyet giderilecektir. Ayrıca mahalle sakinlerini daha fazla mağdur olmamaları ve uygulamaların bir an önce gerçekleşmesi için belediye öncülüğünde toplu konut hizmetleri yapılacak bölgeyi cazip hale getirmek için alt yapı ve diğer hizmetler hızla tesis edilecektir. Böylece arsalarda daha yüksek oranda değerlendirilecektir.  Konya halkı ‘ağzına vur lokmasını  al’ mantığıyla  yönetilmekten kurtarılacak, her konuda vatandaşla el ele verilerek   bölge sorunlarına kalıcı çözümler aranacaktır. Değişim zamanı yakındır bütün bunlar bizim yönetim anlayışımızla gerçekleştirilecektir.”

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri