Selçuklu zirveye yakın

Alanyaspor'u mağlup eden Anadolu Selçukluspor'da moraller yerinde. Yeşil-beyazlılar, aldığı galibiyetle puanını 12'ye çıkardı ve ligin 3. sırasına yerleşti

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor ligin 7. haftasında geçtiğimiz gün Alanyaspor'u konuk etti. Bu sezon ilk kez mücadele ettiği ligde ortaya koyduğu performans ile tüm dikkatleri üzerine çeken yeşil-beyazlılar, evinde kazanma alışkanlığını Alanyaspor'u 2-1 mağlup ederek devam ettirdi. Yeşil-beyazlılar, aldığı bu galibiyetle puanın 12'ye çıkardı ve ligin 3. sırasına kadar yükseldi. Anadolu Selçukluspor, geride kalan 7 haftanın ardından istikrarlı görüntüsü ve zirve inadı ile tüm fotbolseverlerin yüzünü güldürdü. Lig'in 8. haftasında Gaziosmanpaşspor, deplasmanına gidecek olan temsilcimiz zorlu maçın hazırlıklarına bugün başlayacak.

EKEN: ÖNEMLI OLAN KAZANMAK

Alanyaspor maçının ardından konuşan Teknik Direktörü Salih Eken “Önemli olan kazanmaktı. Kötü oynamamıza rağmen kazanabilmemiz güzel oldu” dedi. Geçen hafta deplasmanda oynadıkları Altay maçında futbolcularının çok iyi mücadele ettiğini ve sezonun en iyi futbolunu oynadıklarını kaydeden teknik Direktör Salih Eken şunları söyledi: “Sonuçta galip geldik ancak, oyun olarak iyi değildik. Tam istediklerimizi sahaya yansıtamadık. Öyle olunca da biraz sıkıntı yaşadık doğrusu. Geçen hafta Altay deplasmanında iyi oynamamış olmamız ve futbolcularımın sahada hakim görüntü vermeleri belki onları etkilemiş olabilir. Belki arkadaşlarımız o maçı ölçü almış olabilir. Ama sahaya yansıyan görüntü öyle olmuyor. Bir daha bunun yaşanmaması için hepimiz elimizden geleni yapacağız. Sonuçta kazandık. Önemli olan 3 puan almaktı. Lig sıralamasında tutunacağımız yerin belli olması açısından bu hafta kazanmamız önemliydi. İstediklerimizi yapamamamıza rağmen kazanabildiğimiz için mutluyuz.”
Öte yandan ligin 7. haftasında birbirinden zorlu karşılaşmalar oynandı. Lige fırtına gibi giren ve 5'te 5 yaparak zirveye yerleşen Kızılcahamamspor, geçtiğimiz hafta aldığı yenilginin ardından bu hafta da uan kaybetmeye devam etti. 16 puanla ligin zirvesinde yer alan Kızılcahamam, Balıkesirspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Ofspor'u 3-1 mağlup eden ve puanını 14'e çıkartan İnegölspor haftanın en karyı takımlarından biri oldu. İnegöl, ikinci sıradan takibini sürdürdü ve aradaki puan farkını ikiye indirmiş oldu. Averajla 3. sıraya yerleşen temsilcimiz Anadolu Selçukuspor ise zirveye göz diken ekipler arasında yer aldı. Ligin 4. sırasında yer alan Altay ve 5. sırasında yer alan Balıkesirspor'un da puanları 12. Anadolu Selçukluspor’un kendi sahasında Alanyaspor’u 2-1 yendiği 7. hafta maçlarında alınan sonuçlar ve gelecek haftanın programı şöyle:Yeni Malatyaspor 3–2 Tokatspor, İnegölspor 3–0 Ofspor, Kırklarelispor 0–0 İskenderun Demir Çelikspor, Çamlıdere Şekerspor 1–0 Körfez Futbol Kulübü, Anadolu Selçukluspor 2–1 Alanyaspor, Bayrampaşaspor 2–2 Gaziosmanpaşa, Eyüpspor 0–0 Altay, Balıkesirspor 1–1 Kızılcahamamspor. 8. hafta maçları: 27 Ekim 2012 Cumartesi: 13:30 Kızılcahamamspor-Denizli Belediyespor, 13:30 Körfez Futbol Kulübü-Kırklarelispor. 28 Ekim 2012 Pazar: 13:30 Alanyaspor-Eyüpspor, 13:30 Altay-Yeni Malatyaspor, 13:30Gaziosmanpaşa-Anadolu Selçukluspor, 13:30 İskenderun Demir Çelikspor-Bayrampaşaspor, 13:30 Ofspor-Çamlıdere Şekerspor, 13:30 Tokatspor-Balıkesirspor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri