Selçuklu zirvede

Selçuklu Belediyespor takımları haftayı galibiyetle kapatırken mavi-beyazlı camianın futbol takımı ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Hentbol ve basketbol takımları da haftayı galibiyetle kapattı

Konya Amatör Küme Süper Grup’ta ligin bitimine 2 hafta kala Selçuklu Belediyespor şampiyonluğunu ilan etti  Lig ikincisi Akşehir Belediye Kültürspor ile arasında 5 puan fark ile 20. haftaya giren Selçuklu Belediyesi dün deplasmanda Akşehir Endüstrispor’u 4-2 ile geçerken, en yakın takipçisi Akşehir Belediyespor’un deplasmanda Anadolu Derespor’a 6-1 yenilmesi ile aradaki puan farkı 8’e çıkarken ligin bitimine 2 hafta kala mavi beyazlılar şampiyonluğunu ilan etmiş oldu.

Selçuklu Belediyespor önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Ligde Konya’yı temsil edecek. Selçuklu Belediye Spor Kulübü Başkanı Selçuk Aksoy ile kulüp idarecileri futbol takımı teknik heyeti ve futbolcuları ilk tebrik eden isimler oldu  Kulüp Başkanı Selçuk Aksoy, teknik ekibi ve futbolcuları ayrı ayrı tebrik etti ve lig bitmeden şampiyonluğu ilan etmenin son derece güzel bir başarı olduğunu ifade etti. Başkan Aksoy, "Önümüzdeki yıl mücadele edeceğimiz bölgesel ligde de en iyi şekilde mücadele ederek şehrimizi başarıyla temsil edeceğinize inanıyorum" dedi.

HENTBOLDA LİDERE KONYA DARBESİ

Türkiye Hentbol 1. liginde mücadele eden Selçuklu Belediyespor Hentbol takımı kendi sahasında ligin güçlü ve iddialı ekiplerinden Amasya Taşova Belediyesini konuk etti. Ligin namağlup takımı olan Amasya temsilcisi ligdeki ikinci beraberliğini 34-34’lük sonuçla Selçuklu Belediyespor karşısında alırken, zirveyi de Kayseri Rainbov’a bırakmak zorunda kaldı. Selçuklu Belediyespor takımı ise ligde üçüncü sıradaki yerini korudu.

POTADA DA GALİBİYET GELDİ
Futbol ve hentbolda başarılı sonuçlar alan  Selçuklu Belediyespor  pota da kazanarak  taraftarlarına ve camiya müthiş bir hafta sonu yaşattı.  Basketbol 3. ligi E gurubunda mücadele eden Selçuklu Belediyespor takımı ligin ikinci yarısında evinde Tire Belediyespor takımını konuk etti. Ligin ilk yarısında deplasmanda 10 sayı ile mağlup olduğu rakibini evinde 111-90'lık skorla 21 sayı farkla geçen mavi beyazlılar ikinci yarıya büyük bir moralle başladı. Selçuklu Belediyespor takımında Burakhan 1, Sami ve Barış 2, Emrah 8, Rıfat 9, Onur 11, İbrahim 13, Sait, Kağan Kaya 18, Mustafa Ünlü 29 sayı ile oynadılar. Temsilcimiz bu maç sonunda oynadığı 6 maçın üçünü kaybederken üçünden de galibiyetle ayrılmış oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri