Selçuklu yeniden Süper Lige yükseldi

Türkiye Judo 1. liginde mücadele eden Selçuklu Belediyespor Judo takımı bir yıl aradan sonra yeniden süper lige yükselmenin sevincini yaşadı.

Türkiye Judo 1. liginde mücadele eden Selçuklu Belediyespor Judo takımı bir yıl aradan sonra yeniden süper lige yükselmenin sevincini yaşadı. Birinci ligde mücadele eden ve ligin son etabı olan 4. etap maçlarının gerçekleştirildiği Ankara'ya giden Selçuklu Belediyespor Judo takımı maçlardan başarılı sonuçlar alarak ligi ikinci sırada tamamlamayı başardı.

Ligin birinci sırasında Manisa Belediyesi ve ikinci sırada Selçuklu Belediyespor yer aldı. Mavi beyazlılar sezonu başarılı bir şekilde tamamladı ve yeniden süper ligde mücadele etmeye hak kazandı. Selçuklu Belediyespor Judo Antrenörü Abdülkadir Coşkun, elde ettikleri sonuçlarla tekrar süper lige yükseldikleri için çok mutlu olduklarını belirterek, "Sporcularımı ortaya koydukları mücadele ve elde ettikleri başarı nedeniyle tebrik ediyorum. Bize her konuda destek olan başta Selçuklu Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay, Kulüp Başkanımız Selçuk Aksoy ve Kulüp Yönetimimize teşekkür ediyorum. Elde edilen bu başarı hepimizin başarısıdır." dedi.

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Yönetimi de yaptığı açıklamada, "Judo birinci liginde yer alan takımımız sezon boyunca en iyi şekilde çalışmış ve bu gayretlerinin karşılığını da almayı başarmıştır. Yeniden Süper lige yükselerek bizleri mutlu eden sporcularımız ve antrenörümüzü kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz." denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri