Selçuklu Yayın Grubu çalışanları stres attı

Konya medyasının güçlü kuruluşu Selçuklu Yayın Grubu çalışanları düzenlenen halı saha organizasyonu ile stres attı

Konya medyasının güçlü kuruluşu Selçuklu Yayın Grubu çalışanları düzenlenen halı saha organizasyonu ile stres attı. Yoğun işten temposundan yorulan Konya Televizyonu, Merhaba Gazetesi ve Yenigün Gazetesi çalışanları Emir Halı Sahada bir araya gelerek hem spor yaptı hem de iş yorgunluğunu atmaya çalıştı. Sahada kıyasıya mücadele eden Selçuklu Yayın Grubu Çalışanları saha dışında da sohbet etme imkanı buldu.

Organizasyonla ilgili konuşan Yenigün Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken amaçlarının yoğun iş temposu altında çalışan arkadaşlarımızla bir araya gelerek hem spor yapmak hem de stres atmak olduğunu ifade etti. Büyükeken, “Basın kuruluşlarında çalışanların ne kadar yoğun tempoda çalıştıklarını hepimiz biliyoruz. Yaz aylarının girdiği şu günlerde bu tarz organizasyonlarla bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bu halı saha organizasyonu ile iş yoğunluğundan ve yorucu temposundan biraz olsun uzaklaşıp mesai arkadaşlarımızla bir araya gelmek istedik. Güzel bir birliktelik oldu. Bizim skordan çok bu önemliydi. Arkadaşlarımızla birlikte Bu durumu en iyi şekilde değerlendirdik. İlerleyen zamanlarda da bu tarz organizasyonlarımız olacaktır. Katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Rasim Atalay da, Selçuklu Yayın Grubu’nun özellikle son yıllarda yaptığı atılımlarla Konya kamuoyunun dikkatlerini üzerine çektiğini belirtti. Rasim Atalay, “Yoğun iş temposu ile çalışan ekiplerimiz için bu tür organizasyonlar gerekiyordu. Gazetelerimiz, televizyonumuz ve radyomuz ile Konya kamuoyuna en doğruyu en iyi şekilde sunmaya çalışırken yıpranıyoruz. Bu tür organizasyonlarla hem kurumlarımız arasındaki iletişim gelişiyor, hem de birbirimizi daha iyi tanıma fırsatı buluyoruz. Ayrıca spor yaparak stres atmış oluyoruz. Bundan sonra da bu tür sportif faaliyetlerin devam etmesini istiyoruz. Bu sadece futbol ile sınırlı kalmamalı. Uygun zaman dilimlerinde go-kart turnuvaları, piknikler ve benzeri sosyal faaliyetlerde de bulunabiliriz. Yayın grubumuzun üst düzey yöneticilerini de bu tür etkinliklere davet ediyoruz” dedi.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri