Selçuklu ve Üniversite Samsun yolcusu

Yerel Ligi Minikler Kategorisinde namaglup şampiyon olan Selçuklu Belediyespor ve 3. olan Selçuk Üniversitesi 27 Haziran-1 Temmuz tarihlerinde Samsunda yapılacak olan basketbol şenliklerine katılmak

Yerel Ligi Minikler Kategorisinde namaglup şampiyon olan Selçuklu Belediyespor ve 3. olan Selçuk Üniversitesi 27 Haziran-1 Temmuz tarihlerinde Samsun’da yapılacak olan basketbol şenliklerine katılmak için bu ile gitti. Samsunda yapılacak basketbol şenliğinde Selçuklu Belediyespor’un adını en iyi şekilde duyuracaklarını ve temsil edeceklerini ifade eden baş antrenör Mehmet Okur, “İyi bir takımız. Samsun’da yeteneklerimizi sahaya en iyi şekilde yansıtarak Selçuklu Belediyespor etiketini Türk basketboluna tanıtacağız. Çalışmalarımız devam ediyor. Konya’da güzel bir sezonun ardından namaglup şampiyon olduk. Samsun’da da başarılı sonuçlar almak için mücadele edeceğiz. Sporcularımız maçlar oynarken yapılacak aktiviteler ile de güzel vakit geçirme imkanı bulacak. Başkanımız Selçuk Aksoy ve yönetim kurulu üyeleri  tüm branşlarda olduğu gibi basketbol branşında da altyapıya büyük önem veriyorlar. Bizde verilen bu önemi boşa çıkarmamak için elimizden geleni yapıyoruz. Katılacağımız şampiyonada basketbol adına Selçuklu Belediyespor ismini tüm Türkiye tanıyacak. Bizde kulübümüzü en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bize destek olan kulüp başkanımız Selçuk Aksoy ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum” dedi.

ŞAMPİYONAYA 48 TAKIM KATILACAK

Samsunda yapılacak söz konusu şampiyonaya 34 ilden 48 takım katılacak. Bayanlarda ise 16 takım yer alacak. Organizasyona katılacak iller şu şekilde: Konya, Afyon, Aksaray, Kütahya, Ankara, Malatya, Antalya, Muğla, Aydın, Niğde, Balıkesir, Bolu, Bursa, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Eskişehir,  Hatay, Iğdır, İçel, İstanbul, İzmir, K.Maraş, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Ordu, Sakarya, Sinop, Sivas, Uşak, Zonguldak. Maçlar 4’er takımlı 12 grupta oynanacak. Gruplar bu akşam yapılacak toplantı sonrası belirlenecek. Toplantı sonrası kulüplere malzeme dağıtımı yapılacak. Karşılaşmalar Yaşar Doğu, Hasan Doğan, Atatürk ve 19 Mayıs Üniversitesi Spor Salonlarından oynanacak.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri