Selçuklu uzattı ama kazanamadı

Selçuklu Belediyesi Basketbol takımı haftayı Balıkesir deplasmanında Bandırma Kırmızı takımıyla oynadığı maçla tamamladı.

Selçuklu Belediyesi Basketbol takımı haftayı Balıkesir deplasmanında Bandırma Kırmızı takımıyla oynadığı maçla tamamladı. Başa baş geçen mücadelenin ilk yarısı 39 – 42 Selçuklu Belediyesi üstünlüğü ile tamamlanırken normal süre 73 – 73 eşitlikle sonuçlandı.  Uzatmalara giden karşılaşmada Bandırma Kırmızı etkili oyunu ile sahadan 86 – 81skorla galip ayrılmayı başardı.

Karşılaşmaya iki takımda karşılıklı sayılarla başladı. Yüksek yüzdeli ve tempolu oynanan ilk periyotta takımlar skor bulmakta zorlanmazken Bandırma Kırmızı bu periyotu 20 – 24 geride tamamladı. İkinci periyotta da Selçuklu Belediyesi pota altından bulduğu sayılarla skor avantajını elinde bulundururken ilk yarı 39 – 42 Selçuklu Belediyesi üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıya Bandırma Kırmızı üst üste sayılarla başladı. Bu periyotta üst üste sayılar üreten ev sahibi ekip skorda eşitliği sağlamayı başarırken, final periyotuna takımlar 56 – 56 eşitlikle girdi. Final periyotu başa baş bir oyuna sahip olurken üstünlük sürekli taraf değiştirdi. Karşılaşmanın son dakikasına Bandırma Kırmızı 4 sayı önde girse de Selçuklu Belediyesi dış atışlardan bulduğu sayılarla skorda dengeyi sağladı ve karşılaşma 73 – 73 berabere sonuçlandı. Uzatma periyotunda ev sahibi takımı hücumda istediği atışları bulurken Selçuklu Belediyesi'ne de kolay sayı bulma fırsatı tanımadı. Uzatma periyodunda dış atışlardan skor üreterek arada ki farkı koruyan Bandırma kendi seyircisi önünde sahadan 86 – 81’lik skorla galip ayrılmayı başardı.

Selçuklu Belediyesi basketbol takımı bu sonuçla 2 galibiyet ve 6 yenilgi ile 8. haftayı geride bıraktı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri