Selçuklu top başı yapıyor

Anadolu Selçuklusporda 2012-2013 sezonunun hazırlıklarına yarın başlayacak.

Anadolu Selçukluspor’da 2012-2013 sezonunun hazırlıklarına yarın başlayacak. Teknik direktör Salih Eken kalıcı olmak istediklerini söyleyerek fikstür değerlendirmesi yaptı.

Anadolu Selçukluspor’da 2012-2013 sezonunun hazırlıklarına yarın başlaması bekleniyor. Daha önce iki defa ertelenen hazırlıkların bu yarın saat 18.00 gibi başlaması bekleniyor.   Yeşil beyazlılar da teknik direktör Salih Eken yeni sezon çalışmaları ile alakalı olarak, “Yeni sezon çalışmalarımıza yarın başlıyoruz. İyi bir kamp dönemi ardından sezona hazır bir şekilde girmek adına elimizden geleni yapacağız. Yeni bir ekibiz ve yeni bir ekip olmanın getirdiği sıkıntıları en kısa sürede atacağımızı düşünüyorum. Umarım bizim için hayırlısı olur. Öncelikli hedefimiz kalıcı olmak” dedi. Fikstür değerlendirmesinde de bulunan Salih Eken , “Sezona ligin en iddialı takımlarından biri olan Yeni Malatyaspor ile başlayacağız. Malatya şu an itibari ile yaptığı transferlerle ligin en iyi takımı görüntüsünde. 17 haftalık süreçte bir hafta mutlaka onlarla oynayacaktık, sürprizlere açık ilk haftalarda olması da bizim için avantaj olabilir. Sonuç olarak genel anlamda fikstürden memnunuz. İnşallah bu fikstürü kendi lehimize çevirebilir ve iyi sonuçlar elde ederiz.” diye konuştu Konya Şekerspor’un eski kadrosundan takıma katılan 5, Konyaspor’dan teknik adam Hüsnü Özkara’nın belirlediği 4 ve yeşil-beyazlıların imza attırdığı 8 futbolcu ile beraber, kampa denenmek için gelen isimler ve Davraz kampını tamamlayan Konyaspor’dan 2 veya 3 isimde temsilcimizin ilk çalışmasına katılacak. Temsilcimiz ilk antrenmanını yaklaşık 30 futbolcu ile yapacak.

Transfer çalışmalarına aralıksız devam eden Anadolu Selçukluspor’da teknik adam Salih Eken’in belirlediği eksikler orta saha, forvet ve sağ kanat oyuncuları ile temaslar sürdürülüyor. Temsilcimiz, hem kalite hemde ekonomik olarak kendilerine uygun isimlerle anlaşma zemini arıyor. Bu futbolcular ile imza aşamasına gelindiğinde isimlerin açıklanacağı gelen haberler arasında. Anadolu Selçukluspor, yapacağı 3 veya 4 transfer ile takım kadrosunu belirlemiş olacak.

SPOR TOTO 2. LİG YENİLİKLERLE BAŞLAYACAK

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 8 Eylül 2012'de başlayacak Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig ile ilgili önemli yenilik ve değişiklikleri hayata geçirdi.

TFF Yönetim Kurulu'nun kararıyla her 2 ligde yer alan toplam 88 profesyonel takımın otel, yemek gibi deplasman giderleri karşılanmaya devam edilerek, kulüpler önemli bir mali yükümlülükten kurtarılacak. Federasyondan alınan bilgiye göre, her 2 ligle ilgili Spor Toto geliri haricinde isim haklarından elde edilen 5'er milyon liralık gelir de bu ligdeki takımlara aktarılacak. Böylece kulüp başına çok önemli bir gelir kalemi yaratılmış olacak.

TFF Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, fikstür çekiminde Spor Toto 2. ve 3. Lig'deki kulüplerin şortlarına reklam alınması için 2 önemli sağlık kuruluşu ile görüşmelerinin son aşamaya geldiğinin müjdesini vermişti. Ayrıca, yapılacak statü değişikliği ile yeni sezonda bu 2 ligde yer alan takımların tamamının Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele etmesinin önü açılacak. Bu arada, Puma ile yapılan top anlaşması çerçevesinde yine 2. ve 3. Lig'deki tüm kulüplere belli sayıda Puma marka maç ve antrenman topu gönderildi.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri