Selçuklu tempo artırıyor

Konya'da oynadığı iki hazırlık maçından istediği sonuçları alamayan Anadolu Selçukluspor, işi sıkı tutuyor

Konya'da oynadığı iki hazırlık maçından istediği sonuçları alamayan Anadolu Selçukluspor, işi sıkı tutuyor. Antrenman temposunu artıran yeşil-beyazlılarda teknik adam Salih Eken, takımı lige kadar hazırlamayı planlıyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, ikinci etap çalışmalarına devam ediyor. Hazırlık çalışmalarının ikinci etabında iki hazırlık maçı oynayan Anadolu Selçukluspor, bu maçlarda istediği performansı ortaya koyamadı. Yeşil-beyazlılar, ilk maçta Torku Konyspor'a 2-1 mağlup oldu. İkinci maçta ise geçtiğimiz gün Bölgesel Amatör Lig 5. grupta mücadele edecek olan Sarayönü Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı. Selçukluspor'da teknik adam Salih Eken, her maçta alınan sonuç ve ortaya koyulan performanstan memnun kalmadı ve antrenman temposunu artırdı. Lige kadar hazır olmanın planlarını yapan yeşil-beyazlılar, çalışmalarını günde yaptığı çift idmanla sürdürüyor.

Yeşil-beyazlılar maçın ilk yarısında Deniz (Sabri), Kenan, Rıfat, Abdulllah, Doğan, İlhan, Emre, Yusuf, Uğur, Volkan, Fikret ile sahaya çıkarken ikinci yarıda ise Sabri (Zeki), Emre (Mehmet), Göktuğ, Rıfat, Uğur (Candemir), Ahmet, Yusuf, Kenan (Cihat), Rıdvan, Abdülkerim ve Ali ile mücadele etti. Yeşil-beyazlılar, 8 Eylül’de başlayacak olan lige kadar birkaç hazırlık maçı daha yapmayı planlıyor. Hazırlık maçı yapılacak olan takımlar konusunda ise yeşil-beyazlıların girişimleri devam ediyor.

Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Salih Eken, ligin başlamasına kısa bir süre kaldığını ve iyi bir ekip olma yolunda ilerlediklerini söyledi. Henüz eksiklerinin bulunduğunu ve bunu oynadıkları hazırlık maçlarında gözlemlediklerini ifade eden Eken; “Transfer konusunda önemli bir eksiğimiz görünmüyor. Ancak takım olma yolunda iyi bir ekip olma yolunda eksiklerimizin olduğunu düşünüyorum. Bu açığımızı lige kadar kapatmak için oldukça yoğun bir tempoda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tamami ile yeni bir takımız ev istediğimiz seviyeye gelmemiz için zamana ihtiyacımız var. Ligin ilk haftasına kadar bu dezavantajımızı en asgariye indirmenin çabasını veriyoruu. İnşallah lige iyi bir başlangıç yapar ve bunun devamın getiririz” diye konuştu.

Yeşil-beyazlılar eksik gördüğü mevkilere ise iki ismi alarak transferi tamamladı. Anadolu Selçukluspor son olarak Malatyaspor’un kalecisi Mehmet Zeki Uçan ve Bandırmaspor’un santraforu Doğan Şahin ile sözleşme imzalamıştı. Sarıyer’e transfer olduğu söylentileri çıkan Serbay Yağız da Anadolu Selçukluspor’da çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca Anadolu Selçukluspor antrenman yapacak saha bulmakta zorlanıyor. Zaman zaman saha görevlilerinin tepkilerine de neden olaylar, antrenman programlarının değişmesine kadar varabiliyor. Yeşil beyazlı yöneticilerin tesis noktasındaki uğraşları bilinen bir gerçekken bu noktada diğer kurum ve kuruluşlara da bazı görevler düşüyor. AyrıcaKonyaspor’dan 8 oyuncunun da takıma katılması ile birlikte kadrosunu daha güçlendiren Anadolu Selçukluspor’da Eken sezon başlamadan önce ideal kadrosunu belirlemenin hesaplarını yapıyor. Sezonun ilk maçında kendi sahasında Yeni Maltayaspor ile karşılaşacak. 9 Eylül tarihinde oynanacak karşılaşmanın programı ilerleyen günlerde açıklanacak.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri