Selçuklu tempo artırıyor

Anadolu Selçukluspor yeni sezonu hazırlıklarına devam ediyor

Anadolu Selçukluspor yeni sezonu hazırlıklarına devam ediyor. Geçtiğimiz gün 2 Nolu Saha’da çalışmalarına başlayan yeşil-beyazlılar, temposunu giderek artırıyor. Temsilcimizde transfer çalışmaları da devam ediyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Geçtiğimiz gün 2 Nolu Saha’da çalışmalarının startını veren yeşil-beyazlılarda tempo giderek artıyor. Günde çift idman yapan yeşil-beyazlılar, sabah erken saatlerde kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapıyor. Antrenmanların akşamki bölümünde ise topla yapılan çalışmalar ile birlikte futbolcuların birbirlerini tanımalarına yönelik programlar uygulanıyor. Anadolu Selçukluspor çalışmaların Konya bölümünü 10 Ağustos tarihinde tamamlayacak. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, bu tarihten sonra Kocaeli Kartepe’de kampa girecek ve yapacağı hazırlık maçları ile sezon hazırlıklarına devam edecek.

Konya Şekerspor’un eski kadrosundan takıma katılan 5, Konyaspor’dan teknik adam Hüsnü Özkara’nın belirlediği 4 ve yeşil-beyazlıların imza attırdığı 9 futbolcu ile beraber, kampa denenmek için gelen isimler ve Davraz kampını tamamlayan Konyaspor’dan 2 veya 3 isimde yeşil-beyazlıların çalışmalarında bulunuyor. Transfer çalışmalarına aralıksız devam eden Anadolu Selçukluspor’da teknik adam Salih Eken’in belirlediği eksikler orta saha, forvet ve sağ kanat oyuncuları ile temaslar sürdürülüyor. Temsilcimiz, hem kalite hemde ekonomik olarak kendilerine uygun isimlerle anlaşma zemini arıyor. Bu futbolcular ile imza aşamasına gelindiğinde isimlerin açıklanacağı gelen haberler arasında. Anadolu Selçukluspor, yapacağı 3 veya 4 transfer ile takım kadrosunu belirlemiş olacak.

Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Salih Eken, 30’un üzerinde futbolcu ile çalışmalarının ilk aşamasına devam ettiklerini söyledi. Takım içindeki rekabeti sıkı tutarak iyi bir ekip olmayı hedeflediklerini ifade eden Eken; “Bir takım eksiklerimizi gidermek içinde transfer çalışmalarımız devam ediyor. Genç ve mücadeleci bir ekip olmak istiyoruz ve bunun için çalışmalarımızı sıkı tutuyoruz. Ayrıca yeni bir takımız ve futbolcular arasında yaşanabilecek uyum sorununu en kısa sürede çözmek için mücadele edeceğiz.

Biz bu yıl pilot takım uygulamasıyla ilk defa tanıştık. Daha önceden eskilerde varsa bilmiyorum elbette. Bu grubun içinden Konyaspor transfer yapacağı sıra birilerini çıkartırsa ne mutlu bize. Bizim için şampiyonluk ilk amaç değil, önceliğimiz Torku Konyaspor’a yeni oyuncular yetiştirebilmek. Ligdeki ilk rakibimiz Malatyaspor baktığınızda popüler transferler yapan bir takım. Bunun örnekleri. Geçmişte de var. ETİ Mesgut Şekerspor’un Sergen’leri aldığı dönemi hatırlayın, ancak başarı gelmemişti. Çok para harcamak iyi takım anlamına gelmez. İnşallah bizim takımımız doğru ve düzgün bir takım ve ben güveniyorum. Önemli olan parayı doğru hamleler ile kullanmak. Bu nedenle bizde bu ligin takımıyız ve iyi bir oyun ortaya koyacağımıza inanıyorum.

Torku Konyaspor’dan gelen 4 futbolcu ile kadrosunu şekillendirmenin startını veren yeşil-beyazlılar, Sarayönü Belediyespor’dan 1986 Ilgın doğumlu forvet Tayyar Karadağ, Kastamonuspor’dan 1989 Ankara Gölbaşı doğumlu orta saha oyuncusu Serhat Mermer, Karsspor’dan 1990 Altındağ doğumlu defans oyuncusu Göktuğ Uzunoğlu, yine Karsspor’dan 1989 İstanbul Kadıköy doğumlu orta saha oyuncusu Ekrem Sütçü, Gebzespor’dan 1990 İstanbul Bakırköy doğumlu stoper Ümit Kocabaş, Ankara Türk Telekom’dan 1992 Kütahya Tavşanlı doğumlu forvet Barlas Yener, Bandırmaspor’un kalecisi Deniz Yıldırım ve Çanakkale Dardanelspor’un stoperi Volkan Fındıklı ile sözleşme imzaladı. 3 kaleci ve 21 futbolcu olmak üzere toplam 24 kişilik bir kadro oluşturmanın hesaplarını yapan yeşil-beyazlılarda Rıfat Erdem, Ali Kireş, Abdullah Çoban, Abdulkerim Kılıç’ın Anadolu Selçukluspor’da forma giymesini kararlaştırılmıştı. Ayrıca yeşil-beyazlılarda Şekerspor’un kadrosundan da 5 isim bulunuyor. Temsilcimizde Ahmet Önay, Rıdvan Sağlam, Kenan Karışık, Can Akdemir ve Cihat Kocatürk’de forma giyecek. Yeşil-beyazlılar son olarak Elazı Belediyespor’dan sağ bek Fikret Topaloğlu’nu renklerine bağladı.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri