Selçuklu takımları kaybetti

Türkiye Basketbol 2. liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Basketbol takımı ligin 7. haftasında Bursa deplasmanında Tofaş Gelişim takımıyla mücadele etti.

Türkiye Basketbol 2. liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Basketbol takımı ligin 7. haftasında Bursa deplasmanında Tofaş Gelişim takımıyla mücadele etti. rakibi karşısında ilk yarıyı 41-39 önde kapatan mavi beyazlılar üstünlüğünü maç sonuna taşıyamadı ve sahadan 86-80 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın birinci çeyreğini 26-19 geride kapatan Selçuklu Belediyesi ikinci periyotta toparlanarak skor üstünlüğünü ele aldı ve üstünlüğünü üçüncü periyotta da 63-50 ile devam ettirdi. Mücadelenin final periyodunda rakip takımın genç oyuncuları karşısında sayı bulmakta zorlanan mavi beyazlılar maçtan 86-80 yenilgi ile ayrılarak ligdeki ikinci yenilgisini aldı. Temsilcimiz bu hafta sonu ligin en iyi takımları arasında olan Samsun Anakent Belediyesi takımını konuk edecek.

GELİŞİM TAKIMI DA KAYBETTİ

Bölgesel Basketbol liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Basketbol takımı ise bu hafta kendi sahasında Mevlana Üniversitesi takımı ile karşı karşıya geldi. Genç takım Mevlana Üniversitesi ekibi karşısında birinci periyodu 19-18 önde kapatsa da maçın geri kalan bölümünde üstünlüğünü korumakta zorlandı. Maçın son çeyreğinde ise sayı üretmekte zorlanan genç oyuncular rakibi karşısında sahadan 81-53 yenilgi ile ayrıldı.

HENTBOL TAKIMI SONUNU GETİREMEDİ

Türkiye Hentbol 1. liginde zirve mücadelesi veren Selçuklu Belediyesi Hentbol takımı ligin 13. haftasında kendi sahasında ligin iddialı takımlarından Yozgat Bozokspor takımını konuk etti. Güçlü rakibi karşısında maçın ilk yarısını 15-13 önde kapatan mavi beyazlılar ikinci yarıda da son üç dakikaya kadar üstünlüğünü korumayı başardı. Ancak son üç dakikada üstünlüğünü de galibiyeti de rakibine kaptıran Selçuklu Belediyesi sahadan yenilgi ile ayrıldı. Selçuklu Belediyesi bu sonuçla ligdeki yenilgisi sayısını üçe çıkardı. Hentbol liginde bu hafta oynanan karşılaşmalarla lige iki haftalık ara verildi. Takımlar Türkiye kupası maçları için grup mücadelesi verecek. Mavi beyazlılar Türkiye kupasında son 16 kalarak d gurubunda yer almıştı. D gurubunda yer alan takımlar maçlarını Trabzon da oynayacak. D Gurubunda Büyükşehir Ankara, Zağnos Hentbol, Akçaabat Tütünspor ve Selçuklu Belediyesi takımları guruptan çıkma mücadelesi verecek. Karşılaşmalar 18-21 Aralık tarihleri arasında oynanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri