Selçuklu Sutopu Takımı Süper Lige çıktı

Play off mücadelesi başarısıyla Sutopu Süper Lig’ine çıkan Selçuklubelediyespor Kulübü Sutopu Takımı Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’yı ziyaret etti.

Selçuklu Belediyesi, spora olan yatırımlarının sonucunu branşlardan gelen başarılarla almaya devam ediyor. Tamamı Spor Okulları ve altyapı sporcularından oluşan Selçuklu Belediyespor Kulübü Sutopu Takımı 2023-2024 Sezonu Play-Off müsabakalarının ardından ligi ikinci tamamlayarak Süper Lige çıkan başarılı sporcular Başkan Pekyatırmacı’yı ziyaret etti. Başkan Pekyatırmacı Sutopu branşındaki başarılarından dolayı sporcuları tebrik etti.

Selçuklu Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen ziyarete Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Yavuz Tezcan, Sutopu Takımı sporcuları ve antrenörleri katıldı.

SPORDA YAPTIĞIMIZ İŞLERİN NE KADAR DOĞRU OLDUĞUNU ELDE ETTİĞİNİZ BAŞARI GÖSTERMİŞ OLDU

Sözlerine Selçuklu Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Yavuz Tezcan’a, yönetimine ve antrenörlere teşekkür ederek başlayan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı,“ Bugün Selçuklu Belediyespor Sutopu takımımızla birlikteyiz. Sutopu takımımız aslında tam bizim hedeflediğimiz bir işi başarmış durumda. Tamamen altyapıdan, spor okullarından başlayan sporcularımız bugün artık Süper Lig’de mücadele edecek. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Bu elde ettiğiniz başarı bizim için çok kıymetli. Sporda bu zamana kadar yaptığımız işlerin ne kadar doğru olduğunu da artık sizin bu elde ettiğiniz başarı göstermiş oldu. Hedefimiz Konyamızda, Selçuklumuzda daha çok sayıda gencimizin spor yapmasını temin etmek, daha çok gencimize ulaşmak. Aslında bunu daha çok olarak ifade etmek belki yanlış olur. Bütün gençlerimizin spor yapmasını temin etmek, bütün gençlerimizi sporla buluşturmak ve bu buluşmayı sağladıktan sonra da gençlerimizin bilgisine, kabiliyetine, yeteneğine göre onları branşlara yönlendirebilmek ve neticede en büyük hedeflerimizden bir tanesi de olimpiyatlara sporcu yetiştirmek. Biz bu hedefi ifade ettiğimiz zaman belki bazı kesimler bunu bir hayal gibi düşünmüş olabilir. Ama hayal etmeden hiçbir şeyi gerçekleştirmemiz mümkün değil. İnanıyorum ki Konyamızdan, Selçuklumuzdan olimpiyatlara sporcu göndereceğiz ve orada da en büyük başarıları elde edeceğiz. 2024 Paris Olimpiyatları'nda gördük; çalışan, gayret eden, neticelerini

en iyi şekilde alıyor. Bizim şehir, kulüp ve belediye olarak da her türlü imkanımız var. Hem tesisler anlamında, hem kıymetli hocalarımız, yönetimimiz son derece yeterli ve inşallah bu hedeflere doğru en hızlı şekilde çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.

“Selçuklu Belediyespor Kulübü her zaman başarılarını en yukarıya çıkarmak için gayret ediyor”

Sürekli sporcularla birlikte olduklarını, onların başarılarıyla övündüklerini ve gururlandıklarını ifade eden Başkan Ahmet Pekyatırmacı,“Her ay meclis toplantımızın başında 10, 15 dakika ay içerisinde spor kulübümüzün, futbolcularımızın veya diğer branşlardaki sporcularımızın aldıkları madalyaları kupaları başarıları anlatıyoruz. Bunu yapabilen başka bir belediye veya başka bir spor kulübü olduğunu bilmiyorum. Selçuklu Belediyespor Kulübü her zaman bu başarılarını en yukarıya çıkarmak için gayret ediyor ve en güzel neticeleri de elde ediyoruz. En son bu elde ettiğimiz Süper Lig'e çıkma başarısı bizim için önemli bir nokta. Bunun için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun. Başarılarınız daim olsun. Süper Lig'de de en güzel neticeleri alacağınıza inanıyorum. En başta Süper Lig'de oynuyor olmak, orada bulunmak önemli. Burada da mutlaka bütün müsabakalarda elinizden gelen gayreti göstereceksiniz. Ona da inanıyoruz. Tabii burada hocalarımızın çok büyük gayretleri var. Başta Hasan hocam olmak üzere bütün ekip arkadaşlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sağ olun. Sizlerin gayretleri neticesinde, gençlerimiz de belki kendilerinden, ailelerinden fedakarlık yaptı ve bu başarıları elde etti. Onun için değerli hocalarımıza da ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“ SPORDAKİ HEDEFLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Sözlerine “Selçuklu Belediye Başkanımızın sık sık bizi bu salonda ağırlamasından gurur duyuyoruz” diyerek başlayan Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Yavuz Tezcan: “ Geçen hafta U11 ve U13 Güreş takımlarımız ve diğer madalya alan sporcularımızla başkanımız bizi burada ağırlamıştı. Bugün yine Sutopu Takımımızın Süper Lige çıkması sebebiyle burada misafir ediyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Hedefimiz sporcularımızın spor okullarında başlayan eğitiminin olabilecek en üst seviyeye kadar devam etmesi, yarışmacı sporcular seviyesinde de en üst noktaya çıkması. Bugün bunun canlı bir örneğini yaşıyoruz. 2015 yılında spor okullarında başlayan macera bugün süper lige yükselerek sonlandı. Tabi kolay bir iş değil bu. Çok özveri ve gayret isteyen bir iş. Ben bunu başaran başta hocalarımıza ve gayretle çalışan sporcularımıza teşekkür etmek istiyorum. Bize bu konuda destek veren belediye başkanımıza teşekkür ediyor, hepinize saygılar sunuyorum” diye konuştu.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri