Selçuklu sporda gelecek vaat ediyor

Faaliyet gösterdiği tüm branşlarda başarılı bir grafik sergileyen Selçuklu Belediyespor’da gözler hafta sonuna çevrildi. Futbolda hafta sonu Ereğli deplasmanı ve judoda Türkiye Şampiyonası için geri sayım başladı.

Selçuklu Belediyespor’da Muhasebe Gençler Birliğinden alınan 3 puanın sevinci yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta sonunda Cumhuriyet Sahası’nda oynanan müsabakayı 1-0 kazanan Mavi Beyazlılar bu galibiyetle birlikte liderle arasındaki puan farkını da kapattı. Hafta sonu Ereğli deplasmanına çıkacak olan Selçuklu Belediyespor’da hedef mutlak 3 puan olarak belirlendi. Son üç haftayı galibiyet serisiyle geçen Selçuklu Belediyespor bu seriyi Ereğli deplasmanında da sürdürmek istiyor.

Selçuklu Belediyesporlu judocular Ümitler Bay-Bayan Türkiye Şampiyonasına katılmak için Aydın’a gidiyorlar. 12-14 Şubat tarihlerinde yapılacak olan şampiyonaya Selçuklu Belediyespor 15 sporcu ile katılacak. Uzun bir aradan sonra ilk kez resmi müsabakaya çıkacak olan Selçuklu Belediyespor Ümit Judo Takımı, şampiyonayı başarıyla tamamlayıp Milli Takım’a sporcu göndermenin planlarını yapıyor.
Geçtiğimiz haftasonu Alanya’da yapılan sezon açılış kriteryum yarışlarında Yıldızlar A kategorisinde takım halinde ikinciliği yakalayan Selçuklu Belediyespor Bisiklet Takımı gelecek için umut verdi. Selçuklu Belediyesporlu bisikletçiler Yıldızlar B kategorisinde ise 3. oldu. İlk kez resmi bir müsabakada pedal çeviren Selçuklu Belediyesporlu bisikletçiler elde ettikleri bu derece camiada sevinçle karşılandı. Selçuklu Belediyespor Kulübü, bisikletçilerin sezon içinde yapacakları müsabakalardan umutlu olduklarını ifade ettiler.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri