Selçuklu siftahı gollü yaptı: 4-2

Deplasmanlı Bölgesel amatör Lig 7. Grupta mücadele eden temsilcimiz Selçuklu Belediyespor sezonun 2. maçında sahasında Manavgat Belediyespor ile karşı karşıya geldi

Deplasmanlı Bölgesel amatör Lig 7. Grupta mücadele eden temsilcimiz Selçuklu Belediyespor sezonun 2. maçında sahasında Manavgat Belediyespor ile karşı karşıya geldi. İlk maçında bir başka Konya temsilcisi Sarayönü Belediyespor’a 2-0 yenilen mavi-beyazlı ekip 2. haftada sahasındaki ilk maçını 4-2 kazandı. Maça iyi başlayan Selçuklu Belediyespor 6. dakikada Tuğrul’un golü ile 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonrada rakip kalede gol arayan mavi-beyazlı ekip 20 dakikada İbrahim ile skoru 2-0’a getirdi. İlk yarı bu skorla tamamlanırken Selçuklu Belediyespor birçok net pozisyondan da yararlanamadı. 2. yarıya da etkili başlayan Selçuklu Belediyespor 48. dakikada Mevlüt Kılıç ile farkı 3’e çıkardı. Bu dakikadan sonra temsilcimizin 2 topu da direkten döndü. Konuk ekip Manavgat Belediyespor 72. dakikada kazandığı penaltıyı Mahmut ile gole çevirerek farkı 2’ye indirdi 3-1. Bu golden sonra Engin ile skoru 3-2’ye getiren konuk ekip beraberlik için umutlandı. Ancak Selçuklu Belediyespor  uzatma dakikalarında maçın skorunu belirleyen golü İbrahim ile buldu 4-2.  Selçuklu ekibi ligin 2. haftasını galibiyetle kapatarak 3 puanı almasını bildi. Bu ligde mücadele eden diğer temsilcimiz Beyşehir Belediyespor ise Demre deplasmanından 2-0’lık yenilgi ile dönerek 1 puanda kaldı. Geçtiğimiz haftayı galibiyetle kapatan Sarayönü Belediyespor ise Isparta deplasmanında Emrespor’a 3-1 yenildi. Yeşil-siyahlı ekip 3 puanda kaldı.

 

STAD: Selçuklu Belediye

HAKEMLER: Salih Kaya, Murat Yiğit, Mehmet Akalın

SELÇUKLU BELEDİYESPOR: Levent, Mevlüt, Kadir, Mesut, Kerim, Mehmet, Mevlüt Kılıç, Tuğrul(Uğur), Lütfi(Abdullah), Mesut, İbrahim

MANAVGAT BELEDİYESPOR: Selçuk, Mahmut, Mehmet, Rafet(Soner), Atanur, Mehmet, Engin, Toygar, Hasan, Emre, Hakan(Eren)

GOLLER: Dk 6 Tuğrul, 20, 90+4 İbrahim 48 Mevlüt Kılıç(Selçuklu Belediyespor)  Dk 72 pen Mahmut, 80 Engin(Manavgat Belediyespor)

 

Demre Belediyespor: 2 Beyşehir Belediyespor: 0

STAD: Kale Demre

HAKEMLER: Bahattin Şimşek, Yaşam Bacaksız, Fatih Acar

DEMRE BELEDİYESPOR: Cemal, Abdullah, Yakup, Alican, Özgür, İbrahim, Güzel, Tevfik (Serdar), Burhan, Sabit, H.Ekin

BEYŞEHİR BELEDİYESPOR: İsmail, Yusuf, Muhammet, Nail, Şenol, Gökhan, Sayan, İbrahim (Tunahan), Selman, Alper (Sercan), Süleyman (Mücahit)

GOLLER: Dk. 62 Sabit, 68 Burhan (Demre Belediyespor)

KIRMIZI KART: Dk. 75 Güzel (Demre Belediyespor) 

 

 

Emrespor: 3 Sarayönü Belediyespor: 1

STAD: Isparta Atatürk

HAKEMLER: Volkan Yanç, Ahmet Kürşat Bellemiş, Sercan Uzun

EMRESPOR: Günay, Önder, Ergün, Serdar, Adem, Burak, Mustafa, Hüseyin, Alihan, Emrah, Gürhan

SARAYÖNÜ BELEDİYESPOR: Mustafa, Turan, Mustafa, Tunay, Memiş, Emircan, Nuri, A.Osman, Hakan, Tayyar, Murat

GOLLER: Dk. 51, 60 Gürhan, 90 Emrah (Emrespor), Dk. 87 Tayyar (Sarayönü Belediyespor)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri