Selçuklu satrançta da söz sahibi olmak istiyor

Türkiye Satranç Federasyonunun faaliyet programında yer alan Çocuk ve Yıldızlar Ligi Satranç Yarışması İl Birinciliği 16 Ocak 20 Mart tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Türkiye Satranç Federasyonunun faaliyet programında yer alan Çocuk ve Yıldızlar Ligi Satranç Yarışması İl Birinciliği 16 Ocak 20 Mart tarihleri arasında gerçekleştirildi. 18 takımın yaklaşık 100 sporcu ile yer aldığı turnuva geçtiğimiz hafta sonu tamamlandı ve il birincisi olan takımlar belirlendi.

Yarışmalara Selçuklu Belediyesi Satranç takımı Beyaz ve Türkuaz olmak üzere iki takım halinde katıldı. Geçtiğimiz yaz kurulan Selçuklu Belediyesi Satranç takımı katıldığı ilk turnuvayı başarıyla tamamlayarak gelecek bu branşta adından söz ettireceğini ortaya koydu. Selçuklu Belediyesi satranç takımı yarışmada sonunda birinci olan takım ile aynı puanı almasına rağmen averajla ikinci sırada yer aldı ve Konya ikincisi olmaya başardı.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediyesi Satranç takımının maçlarını yerinde izleyerek sporculara destek oldu ve başarı diledi. Başkan Altay, satranç takımının zamanla bir çok başarıya imza atarak Selçuklu ve Konya'yı en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını söyledi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri