Selçuklu Sanat Atölyesi dönem sergisi ile son buldu

Selçuklu Sanat Tasarım Atölyesi yaz dönemi kursları atölyede eğitim alan çocukların el becerilerinden oluşan muhteşem bir sergi ile yaz dönemini sonlandırdı.  

Selçuklu Belediyesi’nin sanat temasıyla kurduğu buradan eğitim alan çocukların el becerilerini geliştirerek yeni ufuklar kazandıkları Selçuklu Sanat Tasarım Atölyesi’nde yaz sonu sergi heyecanı yaşandı. Dönem boyunca çini, seramik, kağıt katlama, ahşap, resim atölyelerinde eğitim alan çocuklar hünerlerini hazırladıkları yaz sonu sergisi ile görücüye çıkardılar. Atölyelerden tüm branşlarda toplam 280 öğrenci eğitim aldı. 

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Konya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erkan Yakışır ve Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar da düzenlenen sergiye katılarak çocukların bu mutlu gününe ortak oldular.  

YOĞUN ETKİNLİKLER YÜRÜTÜLÜYOR

İnsani değerlere ulaşmada sanatın ve kültürün çok önemli bir yeri olduğunun altını çizen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Çocuklarımızı ve ailelerini böyle bir arada görmek bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Tüm ailelerimize özellikle teşekkür ediyorum. Çünkü sizler çocuklarınıza bu ilgiyi, bu alakayı göstermeseydiniz burada olamazdık. Selçuklu'da çocuklarımızın çok daha iyi, çok daha kaliteli hizmet alabilmeleri için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzle birlikte çok yoğun çalışmalar yapıyoruz. Tabi bu çalışmalar sadece kış döneminde kalmıyor, yaz döneminde de çok yoğun faaliyetler yürütüyoruz. Çok mutluyum çünkü; bir yaz boyunca binlerce öğrencimiz, binlerce çocuğumuz bizlerle birlikte oldu. Spor okullarımızda on iki bin çocuğumuz yaz boyunca faaliyetlere katıldılar. Onların mutlaka bireysel yetenekleri var, kabiliyetleri var. Bunları ortaya çıkartabilmeleri için onlara fırsat vermemiz gerekiyor. Biz gerekli ortamları hazırlıyoruz belediye olarak. Milli Eğitim Müdürlüğümüz bize sınırsız bir şekilde destek veriyor” dedi. 

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri