Selçuklu potada zirveye ortak oldu

Selçuklu Belediyespor Basketbol Takımı sahasında konuk ettiği Üniversiteler takımını farklı yenerek gurupta zirveye ortak oldu.

Selçuklu Belediyespor Basketbol Takımı sahasında konuk ettiği Üniversiteler takımını farklı yenerek gurupta zirveye ortak oldu. Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyespor ligin üçüncü haftası geride kalırken çıktığı kaçlarda 3 de 3 yaparak zirveye ortak oldu. Ligde geride kalan haftalarda Selçuklu Belediyespor ile Adanaspor namağlup ilk iki sırayı alan takımlar oldu. Geçtiğimiz hafta sonu Kayseri temsilcisi Üniversiteler takımını konuk eden Selçuklu Belediyespor mücadelede baştan sona üstün bir oyun sergileyerek sahadan galip ayrılan taraf oldu. Maç boyunca rakibi ile arasındaki 15 sayı farkı koruyan mavi-beyazlılar maçın ilk periyodunu 25-11, ikinci periyodunu 47-28, üçüncü periyodunu 68-53 ve maçı da 90-67 önde kapattı.

Rakibi ile arasındaki farkı açan Selçuklu Belediyespor da Antrenör Recep Albay, genç oyuncuları deneyerek uzun süre sahada tuttu. Genç oyuncuların performansında memnun kalan Albay, zaman zaman yapılan hatalar karşısında oyuncularını uyarmayı da ihmal etmedi.

Antrenör Recep Albay, bu sezon lige oldukça iyi hazırlandıklarını ve şu ana kadar çıktıkları maçlarda bunu en iyi şekilde gösterdiklerini belirterek, "Lige oldukça iyi hazırlandık. İyi oyunculardan kurulu bir ekibiz. Bu sezon ligin zirvesini zorlayan bir ekip olacak ve ligde kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Bu konuda bize destek olan yönetimimize teşekkür ediyoruz. Bir üst lige çıkmak için takım olarak büyük gayret göstereceğiz" dedi. Ligde Selçuklu Belediyesi Üniversiteler Sporu 90-67 yenerken oynanan diğer maçlarda ise şu sonuçlar alındı. Elit Basketbol 59-86 Zirve Üniversitesi, Fastbreak 82-80 Ankara Üniversitesi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri