Selçuklu olarak süper lige hazırız

Hentbol Erkekler 1. Lig A Klasmanı'nda Süper lige çıkma mücadelesi veren Selçuklu Belediyespor Hehtbol Takımı önceki gün Süper Lig'in güçlü takımlarından Çankaya Belediyespor ile oynadığı Türkiye Kupası çeyrek final rövanş mücadelesini 60-47 kaybederek el

Hentbol Erkekler 1. Lig A Klasmanı'nda Süper lige çıkma mücadelesi veren Selçuklu Belediyespor Hehtbol Takımı önceki gün Süper Lig'in güçlü takımlarından Çankaya Belediyespor ile oynadığı Türkiye Kupası çeyrek final rövanş mücadelesini 60-47 kaybederek elendi. Antrenör Hasan Bakar, “Türkiye kupasında çeyrek finale kadar yükselmek bizim için çok büyük bir başarıydı. Bizim için büyük bir tecrübe oldu. Bu maç Selçuklu Belediyespor'un Süper lige hazır olduğunu gösterdi” dedi.  Yakaladıkları başarının daha iyi anlaşılması için futboldan örnek veren Bakar, “Futboldan örnek verecek olursak biz PTT 1. Lig takımıyız. Oynadığımız Çankaya Belediyespor Süper Ligde şampiyonluk mücadelesi veren bir takım. Böyle güçlü bir takıma elendik. Bizim için buraya kadar gelmek önemliydi. Oyuncularımız açısından çok büyük tecrübe oldu. Maç 60-47 sona erdi. Bol gollü bir maç yaşandı. Hentbol açısından bu sayı rekor düzeyinde bir skordur. Türkiye liglerinin en genç takımı olma ünvanını taşıyoruz. Bu takım gelecekte çok büyük işler yapacaktır” ifadelerini kullandı.  

AVRUPA KUPASI OYNAYACAĞIZ

Takım kadrosunda bulunan bütün oyuncuların Konyalı ve alt yapıdan olduğunu söyleyen Bakar, “Biz bu çocukları aldığımızda ilköğretim 3. sınıfta okuyorlardı. Bu gün Süper Lig düzeyinde bir takım haline geldiler. Bizim 4 yıllık bir planımız var. Bu yılki hedefimiz öncelikle Süper Lig'e çıkmak. İlk iki yıl Süper Lig'de orta sıralarda oynadıktan sonra 4. yılımızda şampiyonluğa oynayacağız. Türkiye'de şampiyon olduktan sonra da hedefimiz Avrupa kupası. Biz takım olarak bu hedefe kilitlenrmiş durumdayız. Oyuncular inanıyor. Yönetim İnanıyor. Bizler inanıyoruz” diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri