‘Selçuklu 'muz için projelerimiz hazır’

Selçuklu ilçesinin sorunlarını çözmek için çalıştıklarını belirten Saadet Partisi Selçuklu Belediye Başkan Adayı Mustafa İsen, “Çok sayıda projemiz bulunuyor. Selçuklu ilçemizi Milli Görüş belediyeciliğine kavuşturacağız” dedi

Saadet Partisi Selçuklu Belediye Başkan Adayı Mustafa İsen ve Meclis Üyesi adayları, Merhaba Gazetesi’ni ziyaret etti. Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken’le bir araya gelen İsen, belediye gelirlerinin büyük çoğunluğunun faize yatırıldığını belirterek, seçildikleri takdirde Selçuklu ilçesine çok sayıda yatırımı yapacaklarını kaydetti.

FAİZE SON VERECEĞİZ

Saadet Partisi Selçuklu Belediye Başkan Adayı Mustafa İsen, Selçuklu ilçesinin sorunlarını bildiklerini ve bu kapsamda çalışma yürüttüklerini söyledi. İsen, “Her ilçemizde sorunlar var. Bu sorunları bizler çözeceğiz. Belediye öncülüğünde konut projesini hayata geçireceğiz. Sanayi bölgemizde ciddi trafik sıkıntıları mevcut. Önceden Selçuklu bölgesinde bulunan hobi bahçeleri vardı. Belediye daha sonra bu bahçelerin büyük bir kısmını yıktı. Selçuklu ilçemiz Türkiye’nin en büyük ilçelerinden olduğu için hobi bahçelerinin sayısını artıracağız. İnsanların yaşam alanlarını genişleteceğiz. ‘Yeşil Yaşam’ isimli bir projemiz bulunuyor. Selçuklu Belediyesi’nin ciddi geliri var. Bu gelirin büyük kısmı faiz ödemesine gidiyor. Bunlara son vereceğiz. Bahsettiğimiz yatırımları güzel bir şekilde planlayarak hayata geçireceğiz. Çok sayıda projemiz bulunuyor. Selçuklu ilçemizi Milli Görüş belediyeciliğine kavuşturacağız” diye konuştu.

Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İsen’e başarılar diledi.

SAİT ÇELİK

F. altı:

Mustafa İsen

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri