Selçuklu mindere damga vurdu

U23 Ümitler Greco-Romen Güreş Türkiye Şampiyonası Ordu’da düzenlendi.Türkiye’de bütün kulüplerden 23 yaş altı sporcuların mücadele ettiği şampiyona son zamanların en yoğun katılımlı ve kalitesi en yüksek şampiyonası oldu.

U23 Ümitler Greco-Romen Güreş Türkiye Şampiyonası Ordu’da düzenlendi.Türkiye’de bütün kulüplerden 23 yaş altı sporcuların mücadele ettiği şampiyona son zamanların en yoğun katılımlı ve kalitesi en yüksek şampiyonası oldu. Zorlu şampiyonada Selçuklu Belediyespor Kulübü sporcularından Cihat Liman 55 kilda Türkiye birincisi, Ahmet Altan 63 kiloda, Alper Murat Erduran ise 77 kilda Türkiye üçüncüsü olarak önemli bir başarıya imza attı.

Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Ziya Yalçınkaya, “Güreşte mücadele eden sporcularımız ile birlikte güzel işler yapmaya başladık. Tamamı kulübümüz altyapısından yetişen sporcularımızın böylesi zor bir şampiyonada 1 altın ve 2 bronz madalya kazanması önemli bir başarıdır. U23 kategorisi Türkiye’deki en zor yaş grubu. Burada mücadele eden sporcular ve takımlar yıldızlardan sıyrılıp gelen sporcular. Burada bizim genç sporcularımızın göstermiş olduğu performans bizleri çok mutlu etti. Birde sonucunda madalya kazanmaları verilen desteklerin boş olmadığını gösterdi” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri