Selçuklu Milli Eğitimden sporculara ödül

Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2010-2011 Eğitim ve Öğretim yılında ulusal ve uluslar arası spor müsabakalarında başarılı sonuçlar elde eden sporcularını ödüllendirdi

Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2010-2011 Eğitim ve Öğretim yılında ulusal ve uluslar arası spor müsabakalarında başarılı sonuçlar elde eden sporcularını ödüllendirdi. Atletizm, Halter, Tekvando, Yüzme gibi ferdi branşlarda bir çok sporcuyu onurlandıran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ayrıca SBS’de başarılı olan öğrenciler, öğretmenler ve okul müdürlerini de unutmadı.

Selçuklu Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne düzenlenen programa AKP Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya, Selçuklu Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri, İl Genel Meclisi MEB Komisyon Başkanı Mustafa Kaçar, Komisyon Üyesi Necati Sametoğlu ve Plan Bütçe Komisyon Üyesi Mustafa Gürbüz ile okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Yaklaşık 500 öğrenci ve 70’e yakın öğretmen ve okul müdürünün ödül aldığı törende konuşan AKP Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya, başarıyı ödüllendirmenin son derece önemli olduğuna dikkat çekerek, “Bu ödüller, başarılı olan öğrencilerimizin motivasyonunu artırırken, diğer öğrencilerimize de teşvik olacaktır” dedi. Selçuklu Kaymakamı Ali Rıza Çalışır da, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne böylesine güzel ve anlamlı bir programı düzenledikleri için teşekkür ederken, önümüzdeki eğitim ve öğretim yılında Selçuklu İlçesi’ndeki tüm öğrenci, öğretmen ve okul müdürlerinin başarı çıtasını daha yukarıya taşıyarak hepsinin ödül almasını temenni ettiğini dile getirdi.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise, göreve geldikleri ilk günden itibaren insana yatırım yaptıklarının altını çizerek, şunları söyledi: “2010-2011 Eğitim-Öğretim yılında tüm okullarımızın 6. sınıflarını Akıllı Tahta ile donattık. Önümüzdeki eğitim yılında da 7. sınıflara Akıllı Tahta ve Projeksiyon Cihazları alacağız. Ayrıca okullarımıza spor salonları yaparak öğrencilerimizin sportif ve sosyal başarılarına katkıda bulunmak bizi son derece mutlu edecek.” İl genelinde bir ilki gerçekleştirdiklerini kaydeden Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca da, bu ödül törenini her yıl düzenleyerek geleneksel hale getireceklerini kaydetti. Konuşmaların ardından Ulusal ve uluslar arası çeşitli spor müsabakalarında, halk oyunları, tiyatro, kısa film, resim, müzik gibi dallarda derece alan ve SBS’de 500 tam puan alan öğrenciler madalya ile öğretmenler ve okul müdürleri de plaketle ödüllendirildi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri