Selçuklu Malatya önünde

Spor Toto 2. Lig'de perde bugün oynanacak maçlarla açılıyor

Spor Toto 2. Lig'de perde yarın oynanacak maçlarla açılıyor. Bu sezon ilk kez mücadele edeceği ligde ilk sınavına çıkacak olan Anadolu Selçukluspor, Yeni Malatyaspor'u konuk ediyor. Temsilcimizin tek hedefi iyi başlamak.
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, yarın kendi saha ve seyircisi önünde Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek. Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nda oynanacak olan maç Saat 16.00'da başlayacak. Anadolu Selçukluspor ile Yeni Malatyaspor arasındaki zorlu randevuyu, Ankara bölgesi ulusal hakemlerinden Serkan Tokat yönetecek. Tokat'ın yardımcılığını Mert Türk ve Hili Alper Şenkal yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Tolga Şinoforoğlu. Bugün oynanacak zorlu karşılaşmayı yönetecek olan hakem Serkan Tokat, geçtiğimiz sezon Konya Şekerspor adı ile ligde mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukluspor'un iki maçını yönetti. Temsilcimiz bu maçlardan bir galibiyet birde yenilgi ile ayrıldı. Yeşil-beyazlılar, bu maçlarda Tokatspor'a 1-0 mağlup olurken, tepecikspor'u ise 1-0 yenmeyi başardı.
Yeşil beyazlıların tecrübeli isimlerinden Rıdvan Sağlam sezona galibiyet ile başlamak istediklerini belirtirken, “İyi bir kamp dönemi ardından artık lige başlıyoruz. Umarız ilk maçımızda sahamızda galip gelip iyi bir sezon başlangıcı yapmak istiyoruz. Gücümüzün farkındayız ve bunu da en iyi şekilde kullanacağız” dedi. Rıdvan ilk karşılaşmada taraftarı da yanlarında görmek istediklerini belirterek, “1. Lig’e bildiğiniz gibi ara verildi, bizse sezonun ilk karşılaşmasına çıkacağız. İstediğimiz Konyalı sporseverlerin ilk karşılaşmada bizlerle olmaları. Genç bir ekibiz. Onların destekleri bizim için oldukça önemli, umarım bugün stadyuma gelerek bizi desteklerler” dedi.
2012-2013 SEZONU BAŞLILOR
Spor Toto 2. Lig'de 2012-2013 sezonu yarın yapılacak ilk hafta maçlarıyla başlayacak. 2. Lig'de bu sezon 34 takım, 17'şerli olarak beyaz ve kırmızı gruplarda mücadele edecek. Çift devreli lig usulüne göre oynanacak karşılaşmalar sonunda, gruplarını ilk sırada tamamlayan iki takım doğrudan PTT 1. Lig'e yükselirken, gruplarında 16. ve 17. sıralarda yer alan toplam 4 takım, Spor Toto 3. Lig'e düşecek. Çift devreli lig müsabakaları sonunda gruplarında 2, 3, 4. ve 5. sırayı alan takımlar, PTT 1. Lig'e yükselecek 3. ve son takımın belirleneceği play-off müsabakalarına katılacak. Tek maç eleme usulüne göre tarafsız sahada oynanacak play-off müsabakaları sonunda oynanacak final maçını kazanan takım PTT 1. Lig'e yükselecek.
İLK HAFTANIN PROGRAMI
Spor Toto 2. Lig'de tamamı yarın oynanacak sezonun ilk hafta maçlarının programı şöyle: Beyaz Grup: 16.00 İskenderun Demir Çelikspor-Gaziosmanpaşa (İskenderun 5 Temmuz) 16.00 Körfez Futbol Kulübü-Alanyaspor (İsmetpaşa) 16.00 Ofspor-Altay (Of İlçe) 16.00 İnegölspor-Tokatspor (Bursa Atatürk) 16.00 Çamlıdere Şekerspor-Kızılcahamamspor (Bağlum Belediye) 16.00 Kırklarelispor-Denizli Belediyespor (Kırklareli Atatürk) 16.00 Bayrampaşa-Balıkesirspor (Mimar Yahya Baş) 16.00 Anadolu Selçukluspor-Yeni Malatyaspor (Konya Atatürk)
Kırmızı Grup: 16.00 Bandırmaspor-Fethiyespor (Bandırma 17 Eylül) 16.00 Hatayspor-Turgutluspor (Kırıkhan İlçe-Seyircisiz) 16.00 Nazilli Belediyespor-Tepecikspor (Nazilli İlçe) 16.00 Pendikspor-Çankırıspor (Pendik) 16.00 Kahramanmaraşspor-Ünyespor (Kahramanmaraş 12 Şubat) 16.00 Sakaryaspor-Polatlı BUGSAŞ Spor (Sakarya Atatürk) 16.00 Giresunspor-Tarsus İdman Yurdu (Giresun Atatürk) 17.00 Bozüyükspor-İstanbul Güngörenspor (Bozüyük İlçe)
SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri