Selçuklu lige döndü

Ligdeki performansı ile dikkat çeken Anadolu Selçukluspor, aynı başarıyı kupada gösteremedi ve 2. turda elendi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. tur karşılaşmasında geçtiğimiz gün Pendikspor'a mağlup olarak kupaya veda etti. Lig'de gösterdiği performansla tüm sevenlerinin beğenisini kazanan yeşil-beyazlılar, aldığı yenilginin ardından yeniden lige konsantre oluyor. Yarın Kızılcahamamspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Anadolu Selçukluspor, zorlu maçın haszırlıklarına ara vermeden başladı ve dün yaptığı çift antrenmanla günü tamamladı. Bugün sabah saatlerinde yeniden bir araya gelecek olan yeşil-beyazlılar, yapacağı ter idmanının ardından çalışmalarını tamamlayacak ve Ankara'ya gidecek. Önemli bir eksiği bulunmayan temsilcimizin tek hedefi zorlu deplasmandan galibiyetle dönerek ligdeki çıkışını sürdürmek.

EKEN: TURU GEÇMEK İSTERDİK

Anadolu Selçukluspor’da teknik Direktör Salih Eken; kupadan elendikleri Pendikspor maçı sonrasında şunları söyledi; “Bu gün sahaya ligde daha çok süre bulamayan oyuncularımızı sürdük. Hem onların maç eksikliklerini gidermek istedik hem de kupada turu atlayarak maddi anlamda bir kazanç sağlamak niyetindeydik. Anacak olmadı. Sahada mücadele eden tüm arkadaşlarımızı tebrik ederim. İnşallah bundan sonrasında ligde daha iyi bir noktaya gelerek bu kayıpları telafi edeceğiz.” Penaltı pozisyonu ile alakalı fikri sorulan Eken, “O anda gördüklerimiz ile bir şey söylemek mümkün değil. Ama görüntülerde penaltı olmadığını ifade ediyor arkadaşlarımız. Anacak hakemleri de fazla eleştirmemek gerekir, nihayetinde onlarda insan ve hata yapabilir. Karşılaşma bitti artık o pozisyonu tartışmanın bir gereği yok.” dedi. 

Spor Toto 2. Lig'de 4. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, 2. Lig'de 4. hafta maçlarını yönetecek hakemler şunlar: Beyaz Grup: 30 Eylül Pazar: 15.00 Gaziosmanpaşaspor-İnegölspor: Hüseyin Çiftsüren 15.00 İskenderun Demir Çelikspor-Ofspor: Murat Özcan 15.00 Balıkesirspor-Yeni Malatyaspor: Serdar Akkoçoğlu 15.00 Denizli Belediyespor-Eyüpspor: Serkan Özkan 15.00 Kızılcahamamspor-Anadolu Selçukluspor: Halil Sayın 15.00 Tokatspor-Bayrampaşaspor: Öner Fırat 15.00 Alanyaspor-Çamlıdere Şekerspor: Sefa Demir 18.00 Altay-Kırklarelispor: Adem Sarıtaş. Kırmızı Grup: 30 Eylül Pazar: 15.00 İstanbul Güngörenspor-Nazilli Belediyespor: Bilal Köseoğlu 15.00 Bozüyükspor-Hatayspor: Erkan Engin 15.00 Polatlı BUGSAŞ Spor-Tarsus İdmanyurdu: Mehmet Fatih Gökçe 15.00 Ünyespor-Sarıyer: Levent Aktan 15.00 Çankırıspor-Giresunspor: Emre Altun 15.00 Tepecikspor-Sakaryaspor: Ferhan Kestanlıoğlu 15.00 Turgutluspor-Faturavizyon Kahramanmaraşspor: Yiğit Peşin 19.00 Fethiyespor-Pendikspor: Erhan Sönmez
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri