Selçuklu lideri konuk edecek

Selçuklu Belediyespor yarın sahasında lider Türk Telekom ile karşılaşacak. Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. Rakip maçı kazanması halinde şampiyonluğu garantilemiş olacak

Türkiye Basketbol 1.Ligi’nde 3.sırada yer alan Selçuklu Belediyespor, ligin 30.haftasında yarın lider Türk Telekom’u ağırlayacak. Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda  oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. Maçı Tunçtan Durmuşcan, Ogün Cılız ve Fazilet Gülter hakem üçlüsü görev yapacak.

Selçuklu Kartalı, lig lideri olan rakibini yenerek Bursaspor yenilgisini telafi etmek amacında. Selçuklu Belediyespor, normal sezonda kalan 5 maçı da kazanarak play-off’a moralli ve diri girmeyi hedefliyor. Maç öncesi kulüpten yapılan açıklamada da taraftardan destek istendi. Bilet fiyatları 5 TL olarak açıklanırken, 0-14 yaş arası çocukların maçı ücretsiz izleyebileceği vurgulandı.

Normal sezonun bitmesine 5 hafta kala Selçuklu Belediyespor, ligde 3.sırada yer alıyor. Bursaspor yenilgisiyle ikincilik yolunda yara alan mavi-beyazlı ekip, 3.sıradaki yerini korumak istiyor.

Temsilcimizin en yakın rakibi Afyon Belediyespor’a hem galibiyet hem de averaj üstünlüğü bulunuyor. Selçuklu Kartalı, sezonu 3.sırada tamamlarsa, çapraz eşleşmeyle ligi 8.sırada tamamlayan takımla karşılaşacak. Temsilcimiz, şu anki puan tablosuna göre play-off çeyrek finalinde Ankara Ormanspor ile karşılaşacak. Selçuklu Belediyespor’un diğer olası rakipleri ise Bandırma Kırmızı, Akhisar Belediyespor ve İstanbulspor olarak göze çarpıyor. Ligde normal sezonun son haftalarında birçok takım çapraz eşleşmede güçlü ekiplerle rakip olmama adına ince hesap içine giriyor.

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde açık ara lider durumda bulunan Türk Telekom, Konya’da şampiyonluk turu atmayı hedefliyor. Başkent ekibi, 1 Nisan Pazar günü Konya’da Selçuklu Belediyespor ile karşılaşacak. Mavi-beyazlı ekip, bu maçı kazanması durumunda şampiyon olmayı garantileyecek ve Basketbol Süper Ligi’ne çıkan ilk takım olacak. Türk Telekom, ligin bitmesine 5 hafta kalırken, en yakın rakibi Bursaspor’un 5 galibiyet önünde bulunuyor.

Türkiye Basketbol Ligi’nde 2017-2018 sezonunda 30.hafta karşılaşmaları oynanıyor. Ligin 30.haftasında program ve alınan sonuçlar şu şekilde: 29 Mart Perşembe 18:00 Karesi Spor: 75 - Bandırma Kırmızı: 96 30 Mart Cuma 15:30 Ankara DSİ - Düzce Belediye 16:00 OGM Ormanspor - Yalova Group Belediye 17:00 Sigortam.Net Bakırköy Basket - Petkim Spor 31 Mart Cumartesi 14:00 Bahçeşehir Koleji - Halk Enerji TED Ankara Kolejliler 18:00 Afyon Belediyesi - Samsun BŞB Anakent 18:00 Bursaspor Durmazlar – Antalyaspor 18:00 Akhisar Belediye - İstanbulspor Beylikdüzü 1 Nisan Pazar 16:00 Selçuklu Belediyesi - Türk Telekom

ABİDİN KURT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri