Selçuklu Kırklareli seferinde

Kırklarelispor maçının hazırlıklarını tamamlayan Anadolu Selçukluspor, bugün Kırklareli'ne gidecek. Yeni teknik adamı Ataseven ve yeniden iş başı yapan futbolcuları ile yola çıkacak olan temsilcimizin tek hedefi 3 puanla dönmek

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, ligin 14. haftasında yarın Kırklarelispor ile karşı karşıya gelecek. Teknik Direktör Mevlüt Ataseven gözetiminde geçtiğimiz gün öğleden sonra Atatürk Spor Kompleksi 2 Nolu Saha'da yapılan çalışma, düz koşu ile başladı. Futbolcuları iki bölüme ayıran teknik Ataseven ısınma hareketlerinin ardından tam sahada çift kale maç yaptırdı. Antrenmanı açma-germe hareketleriyle tamamlandı. Antrenman sırasında ayağına darbe alan Serhat Mermer çalışmayı yarıda bıraktı. Çalışmayı Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Soylu, Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Ay ve Torku Konyaspor Eski Yönetim Kurul Üyelerinden Sefa Ortaç’ta izledi.
Dün tesislerinde yeniden bir raya gelen yeşil-beyazlılar yaptığı tek idman ile hazırlıklarını tamamladı. Yeşil-beyazlılarda Kırklareli yolculuğu ise bugün başlıyor. Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Soylu'nun kafile başkanlığında yola çıkan yeşil-beyazlılar, burada kampa girerek zorlu maçın saatini beklemeye başlayacak. Temsilcimizin tek hedefi eviune 3 puanla dönmek. Sezonun ilk yarısını sakatlığı nedeniyle kapatan Yaser Hacımustafaoğlu Kırklareli maçında forma giyemeyecek. Hafif sakatlıkları bulunan Abdullah Çoban ve Rıdvan Sağlam ise takımla birlikte yapılan çalışmalara başladı ancak antrenmanları yaptıkları düz koşularla tamamladı. Bu futbolcuların durumları maç saatinde belli olacak. Ayrıca Mevlüt Ataseven’in raporu doğrultusunda affedilen Kenan Karışık, Ali Kafadar ve Doğan Şahin de takımla birlikte hazırlıklarını tamamladı. Affedilen isimlerin Kırklareli maçında oynayıp oynamayacağı ise yine bugün belli olacak.
Öte yandan Spor Toto 2. Lig'de 14. hafta maçlarında görev yapacak hakemler belli oldu. Yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor'un Kırklareli deplasmanında oynayacağı zorlu maçı Mardin Bölgesi Üst Klasman hakemi Mehmet Nevzat Adal yönetecek. Adal’ın yardımcılıklarını Bingöl’den Ersan Anşin ve Batman’dan Çağlar Yıldız yapacaklar. Maçın 4. hakemi Bingöl’den Mehmet Kaftancı. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, 2. Lig'de 14. hafta maçlarının programı ve bu karşılaşmalarda görev alacak hakemler şunlar:
Beyaz Grup Yarın:13.30 Gaziosmanpaşaspor-Tokatspor: Erkan Engin 13.30 İskenderun Demir Çelikspor-Kızılcahamamspor: Volkan Alabaş 13.30 Körfez Futbol Kulübü-Denizli Belediyespor: Abdulkadir Bitigen 13.30 Ofspor-Balıkesirspor: Özer Özden 13.30 İnegölspor-Yeni Malatyaspor: Serkan Ergün 13.30 Çamlıdere Şekerspor-Eyüpspor: Mesut Çarık 13.30 Kırklarelispor-Anadolu Selçukluspor: Mehmet Nevzat Adal 13.30 Alanyaspor-Altay: Ömer Faruk Ocak Kırmızı Grup Bugün: 13.30 Nazilli Belediyespor-Tarsus İdmanyurdu: Öner Fırat 13.30 Bozüyükspor-Çankırıspor: Adem Sarıtaş Yarın: 13.30 Bandırmaspor-Ünyespor: Bora Budak 13.30 Hatayspor-Polatlı BUGSAŞ Spor: Adnan Güngördü 13.30 İstanbul Güngörenspor-Tepecikspor: Emre Kosif 13.30 Pendikspor-Sarıyer: Alper Ulusoy 13.30 Faturavizyon Kahramanmaraşspor-Giresunspor: Yiğit Peşin 13.30 Fethiyespor-Turgutluspor: Özgür Sepin.
Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Mevlüt Ataseven, Kırklarelispor maçının hazırlıklarına galibiyet parolası ile devam ettiklerini söyledi. Ataseven: “Hedefimiz deplasmandan bize yakışır iyi bir sonuçla dönmek. Şunu unutmamalıyız. Burası Pilot takım. Hedeflerimiz var. İyi futbol oynamak, oyuncu kazanmak, parmakla gösterilen bir takım olmak ve sahada izlenirken keyif veren bir takım olmak bizim hedeflerimiz arasında. Öncelikli hedeflerimiz bu. Bu hedefleri başarabilmek için tüm camiadan destek bekliyoruz. Oyuncularımızın, bizim ve yönetimimizin yeni bir morale ihtiyacı var. İnşallah oynayacağımız ilk maçtan alacağımız netice ile moral kazanırız” ifadelerini kullandı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri